
Ο Δημήτρης Πυλιώτης δεν σταματά να δημιουργεί και να πειραματίζεται, ανακαλύπτοντας νέες συνταγές και χαράσσοντας γαστρονομικά μονοπάτια που ξεκινούν από το Poseidon Ocean View στην παραλία της Καλαμάτας και φτάνουν μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού!
Με το Crudo Plaki, όχι ένα παραδοσιακό πιάτο, αλλά μια μοντέρνα γαστρονομική σύνθεση, ο διακεκριμένος Μεσσήνιος σεφ παρουσιάζει ωμό ψάρι (crudo), αρωματισμένο με στοιχεία της ελληνικής συνταγής πλακί. Η παράδοση και η σύγχρονη δημιουργικότητα εναρμονίζονται ιδανικά σε κάθε μπουκιά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μια ακόμη εντυπωσιακή fusion πρόταση είναι το Caviar Ice Cream — παγωτό με χαβιάρι! Μια πρόταση από τον χώρο της molecular gastronomy, όπου η λεπτή γεύση του χαβιαριού συναντά την κρεμώδη, δροσερή υφή του παγωτού, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία υψηλής γαστρονομίας που συναρπάζει κάθε ουρανίσκο.
Στο Poseidon Ocean View, στην καρδιά της παραλίας της Καλαμάτας, η γαστρονομική φαντασία του Δημήτρη Πυλιώτη γίνεται μέρος μιας ολοκληρωμένης τουριστικής εμπειρίας. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν όχι μόνο τη θέα του απέραντου γαλάζιου, αλλά και μια μοναδική γευστική περιπέτεια, όπου η ελληνική παράδοση συναντά τη σύγχρονη δημιουργικότητα. Κάθε πιάτο —από το Crudo Plaki μέχρι το Caviar Ice Cream— γίνεται ένα ταξίδι γεύσεων που συνοδεύει την ατμόσφαιρα της θάλασσας και την αυθεντική μεσσηνιακή φιλοξενία, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους τουρίστες…