Τετάρτη
29
Μάρτιος
TOP

Δηλαδή πάμε για νέο ορόσημο;

Μετά το πρώτο ορόσημο, την αναμέτρηση με το Αιγάλεω, ήρθε το ορόσημο του ΡΟΥΦ και σήμερα ήρθε και… παρήλθε η Καλλιθέα. Κοινό χαρακτηριστικό δυο εκ των τριών αυτών οροσήμων η απώλεια βαθμών. Η ισοπαλία 1-1 με το Αιγάλεω και η ήττα σήμερα από την Καλλιθέα, ενώ έχει προηγηθεί και η απώλεια 8ης αγωνιστικής με την Ηλιούπολη.

Ουδείς γνωρίζει ποιο είναι πραγματικά το κλίμα στα αποδυτήρια, ποια η στρατηγική στο μυαλό των ιθυνόντων, ή η δυναμική προπονητή – παικτών, σίγουρα όμως όλοι καταλαβαίνουν πως η καλή αλλά κατά διαστήματα εικόνα και οι μέτριες εμφανίσεις δεν δίνουν νίκες.

Η σημερινή εμφάνιση ήταν καλή… κατά το ήμισυ. Εν ολίγοις δεν ήταν αρκετή για το ζητούμενο: τη νίκη. Η Καλλιθέα πέρασε «αεροπλάνο» και η Καλαμάτα επιστρέφει με το λεωφορείο στη βάση της οφείλοντας να είναι σοβαρά προβληματισμένη για όσα θα φέρει η επόμενη μέρα.

Ακολουθεί το ματς με την Προοδευτική, εντός έδρας και μετά Ιεράπετρα εκτός και ύστερα η Κηφισιά. Τρία παιχνίδια με βαθμό δυσκολίας διαφορετικό το ένα από το άλλο τα οποία εάν η ομάδα θέλει σοβαρά να διεκδικήσει την άνοδο, για όσο ακόμα την “παίρνει” μαθητικά, οφείλει να τα εκμεταλλευτεί…

Αυτά.