Παρασκευή
15
Οκτώβριος
TOP

Δυο σημαντικά «όπλα» για τη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας δωρεά του σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»

Την ποιότητα των υπηρεσιών και του έργου που προσφέρει  στην κοινωνία της Κυπαρισσίας και όχι μόνον, θα βελτιώσουν δυο νέα σημαντικά “όπλα” που προστέθηκαν στη φαρέτρα της Νοσηλευτικής Μονάδας. Ο λόγος για έναν τροχήλατο μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών σημείων και έναν νεφελοποιητή φαρμάκων με συμπιεστή. Μια σπουδαία δωρεά του σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» για τις ανάγκες της νοσηλευτικής μονάδας του ΓΝ Κυπαρισσίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

“Το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας και η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας στην 10η συνεδρίασή τους, την 24.05.2021, απεδέχθη ομόφωνα τη δωρεά του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ <<ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ>> για την κάλυψη των αναγκών της Παιδιατρικής Κλινικής  της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού  Νοσοκομείου Μεσσηνίας, που αφορά :

α) Ενός τροχήλατου μόνιτορ για την παρακολούθηση ζωτικών σημείων με ενδείξεις κορεσμού οξυγόνου, σφίξεων, αρτηριακής πίεσης και ηλεκτροκαρδιογράφο για βρέφη και παιδιά

β) Ενός νεφελοποιητή φαρμάκων με συμπιεστή.

Το Σωματείο παρέδωσε τον  παραπάνω  ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό , αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά έμπρακτα τη συμπαράσταση του στον αγώνα της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας .

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη δωρεά, η οποία είναι σημαντική για την ομαλή λειτουργία  της Παιδιατρικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού  Νοσοκομείου Μεσσηνίας.

                                                                                          Δημήτριος Λαμπρόπουλος

                                                                                                         Αναπληρωτής Διοικητής

                                                                                              Γ.Ν.Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας”