Πέμπτη
2
Φεβρουάριος
TOP

Elon Musk: Έχει ένα… «κακό προαίσθημα» και θέλει να απολύσει το 10% των εργαζομένων της Tesla

Ο Elon Musk έχει ένα «κακό προαίσθημα» για τις εξελίξεις στην οικονομία και σε σχετικό e-mail του δηλώνει ανοιχτά την πρόθεσή του να περικόψει το 10% των εργαζομένων της Tesla παγώνοντας συγχρόνως κάθε νέα πρόσληψη.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, έχει ένα «σούπερ κακό προαίσθημα» για τις εξελίξεις στην οικονομία και θέλει να περικόψει περίπου το 10% των θέσεων εργασίας παγκοσμίως στην αυτοκινητοβιομηχανία, όπως αναφέρει σήμερα το Reuters επικαλούμενο σχετικό e-mail του ισχυρού άνδρα της Νο 1 εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο το οποίο απεστάλη σε στελέχη της μάρκας.

Το εν λόγω «μήνυμα» έρχεται στο φως δύο ημέρες αφότου ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου είπε στους υπαλλήλους «να επιστρέψουν στον χώρο εργασίας ή να φύγουν από την εταιρεία».

Σύμφωνα με την ετήσια κατάθεση της SEC για το 2021, η Tesla απασχολεί σήμερα σε όλο τον κόσμο περί τους 100.000 εργαζομένους.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι θέσεις εργασίας που απαιτούνται να καλυφθούν για τα επικείμενα projects της Tesla ανέρχονται μέχρι τώρα στις 5.000.

Tesla - VW

Διαβάστε περισσότερα εδώ

πηγη: 4troxoi.gr