Κυριακή
26
Μάρτιος
TOP

Ελον Μασκ: Εχω ακόμη τα Bitcoin μου, τα Ether μου και τα Doge μου

Ενα tweet του ιδρυτή της Tesla με αφορμή τον πληθωρισμό οδήγησε προσωρινά υψηλότερα τα κρυπτονομίσματα. Δεν θα τα πουλήσω, είπε ο Μασκ στην ανάρτησή του.

Πρόσκαιρη άνοδο σημείωσαν τα Bitcoin, Ether και Dogecoin τη Δευτέρα, αφότου ο Ελον Μασκ έγραψε στο Twitter ότι έχει στην κατοχή του τα ψηφιακά νομίσματα και δεν σκοπεύει να τα πουλήσει.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το Bitcoin, το οποίο έχανε έως και 2,9% πριν από το tweet του Μασκ, ανέκαμψε για λίγο πριν υποχωρήσει ξανά κατά 1,4% στις $38.581. Το Ether σημείωσε άνοδο έως και 2,3% πριν εγκαταλείψει κάποια κέρδη. Η άνοδος κατά 3,8% του Dogecoin την τελευταία ώρα ήταν η μεγαλύτερη μεταξύ των κρυπτονομισμάτων που παρακολουθεί το CoinGecko.

«Σαν γενική αρχή, για όσους αναζητούν συμβουλές από αυτό το thread, είναι καλύτερο να έχετε στην κατοχή σας χειροπιαστά πράγματα, όπως ένα σπίτι ή μετοχές σε εταιρείες οι οποίες πιστεύετε ότι φτιάχνουν καλά προϊόντα, παρά δολάρια όταν ο πληθωρισμός είναι υψηλός. Εχω ακόμα και δεν θα τα πουλήσω τα Bitcoin μου, τα Ethereum μου και τα Doge μου, πάντως», έγραψε ο ιδρυτής της Tesla στο Twitter.

πηγή: euro2day.gr