Σάββατο
1
Απρίλιος
TOP

Έτοιμος για την πρόκληση που λέγεται «Μαύρη Θύελλα» δήλωσε ο Ίλτσο Γκεοργκιόσκι- Η επίσημη παρουσίαση (video)

«Εάν δεν ρισκάρεις δεν θα πετύχεις» δήλωσε ο Ίλτσο Γκεοργκιόσκι κατά την παρουσίασή του στα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτας.

Ο 51χρονος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο και από φύση τολμηρός είπε πως είναι έτοιμος για την πρόκληση που λέγεται «Μαύρη Θύελλα». Αναγνωρίζοντας τη δυσκολία του εγχειρήματος αφού όπως είπε η Κηφισιά έχει το πλεονέκτημα των 15 βαθμών και το πρωτάθλημα ήδη πλησιάζει στο τέλος του πρώτου γύρου, παρόλα αυτά βλέποντας το ρόστερ, τη δυναμική και την εμπειρία των παικτών αλλά και την στήριξη της διοίκησης εξέφρασε την πεποίθηση που η ομάδα μπορεί να φανεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Σίγουρα, όπως είπε, «η Κηφισιά έχει τον πρώτο λόγο καθώς και τη διαφορά των 15 βαθμών» όμως αυτό δεν σημαίνει, όπως άφησε να εννοηθεί πως η Καλαμάτα δεν θα διεκδικήσει αυτό που της αρμόζει και αξίζει.

Ανάληψη ευθυνών για τον λανθασμένο χειρισμό στο ζήτημα του προπονητή από τον Κώστα Βεργή ο οποίος τόνισε πως η ομάδα πρέπει να βρει «την ταυτότητά της, να συνδεθεί με τον κόσμο της και οι ποδοσφαιριστές την ανακτήσουν την χαμένη καλή ψυχολογία τους».

Τις θερμές ευχές του στο νέο προπονητή έδωσε και ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Παναγιωτόπουλος.

Ο Γιώργος Ράλλης στάθηκε στο εντυπωσιακό παλμαρέ του νέου προπονητή και αναφέρθηκε στην πορεία από τούδε και στο εξής καθώς απομένουν δυο ματς για το τέλος του πρώτου γύρου και 14 ακόμα αναμετρήσει για να πέσει η καρό σημαία…

«Δεν έχει χαθεί τίποτα» είπε και τόνισε πως η Καλαμάτα θα στέκεται πάντοτε διεκδικητική «Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι να έχει στόχο…» δήλωσε χαρακτηριστικά.