Σάββατο
1
Απρίλιος
TOP

Φιλικοί αγώνες των ηλικιακών τμημάτων παίδων και μίνι παίδων υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας στο Κερατσίνι

Φιλικούς αγώνες πραγματοποίησαν τα ηλικιακά τμήματα υδατοσφαίρισης του ΆΡΓΗ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ με τα αντίστοιχα της Α.Ε Κερατσινίου το προηγούμενο Σάββατο.

“Πιο συγκεκριμένα, οι υδατοσφαιριστές του ΑΡΓΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, στα ηλικιακά τμήματα μίνι παίδων (Κ 13) και παίδων (Κ 15), αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο σε 2 φιλικούς αγώνες το καθένα (πρωί και απόγευμα) στο κλειστό κολυμβητήριο Κερατσινίου με την ΑΕ Κερατσινίου. Οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μέσα σε 4 συναρπαστικούς αγώνες και οι προπονητές να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για την εξέλιξή τους.

Ήταν οι πρώτοι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας των συγκεκριμένων τμημάτων της ομάδας μας ενόψει της αγωνιστικής χρονιάς 2022-2023. Την αποστολή ακολούθησαν 22 νέοι αθλητές και είναι χαρακτηριστικό ότι 12 από αυτούς πήραν τις πρώτες τους εμπειρίες σε αγώνες από το συναρπαστικό άθλημα του πόλο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον προπονητή της ομάδας υδατοσφαίρισης  της Α.Ε Κερατσινίου Κανελλόπουλο Γιάννη για την άψογη φιλοξενία και δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε στο άμεσο μέλλον.

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης του ΑΡΓΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ πραγματοποιούν φιλικούς αγώνες με άλλες ομάδες, συμμετέχουν σε τουρνουά και πανελλήνια πρωταθλήματα με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης και την εξέλιξη των νέων αθλητών, πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την “ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα””