Κυριακή
29
Ιανουάριος
TOP

Φιλικός αγώνας της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας

Φιλικό αγώνα πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας με το εφηβικό του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου το προηγούμενο Σάββατο.

Πιο συγκεκριμένα, οι υδατοσφαιριστές του Άργη Καλαμάτας αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο σε φιλικό αγώνα στο «Ρέστειο κολυμβητήριο» στο Παλαιό Φάληρο, απέναντι στους ταλαντούχους έφηβους αθλητές της ομάδας του Α.Ο. Π. Φαλήρου. Το συγκεκριμένο φιλικό αποτέλεσε έναν δυνατό αγώνα για την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023. Την αποστολή ακολούθησαν 14 αθλητές και είναι χαρακτηριστικό ότι 3 από αυτούς αγωνίζονται με την ομάδα Παίδων του Άργη Καλαμάτας.

Οι 14χρονοι: Πετρόπουλος Αντώνης, Τζιάβας Νίκος, Χειλάς Ανδρέας

Μετά το πέρας του φιλικού αγώνα, η ανδρική ομάδα του Άργη Καλαμάτας παρακολούθησε τον αγώνα για τη Α1 ανδρών υδατοσφαίρισης Α.Ο. Π.ΦΑΛΗΡΟΥ – ΠΑΟΚ.

“Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον προπονητή της εφηβικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου, Καραγεωργόπουλο Γιώργο για την άψογη φιλοξενία και δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε στο άμεσο μέλλον.

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης του ΑΡΓΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ πραγματοποιούν φιλικούς αγώνες με άλλες ομάδες, συμμετέχουν σε τουρνουά και πανελλήνια πρωταθλήματα με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης και την εξέλιξη των νέων αθλητών, πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την “ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα”.”