Δευτέρα
24
Ιούνιος
TOP

Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμάτας: Δήλωση του Δημήτρη Οικονομάκου για τη δεξίωση του Δήμου της Υπαπαντής  

Δελτίο Τύπου

Ανήμερα της Υπαπαντής ο Δήμος Καλαμάτας παρέθεσε γεύμα σε παραλιακό ξενοδοχείο  200-300 (!!!) ατόμων σε ξενοδοχείο της πόλης  συνολικής αξίας αξίας 12.200 ευρώ (στολισμός-φιλοξενία κ.λ.π.) για να τιμήσει τη μέρα.  Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής χωρίς αντίθετη άποψη των υπόλοιπων παρατάξεων της μειοψηφίας. Ο Δήμαρχος ξέχασε γρήγορα-γρήγορα τις εξαγγελίες του 2020 ότι «έκλεισε ο βιολογικός κύκλος της δεξίωσης» και πως θα πραγματοποιείται  σε κλειστό  κύκλο χωρίς πολλούς προσκεκλημένους.

Ουσιαστικά τραπεζώνουμε κουστωδίες πολιτευτάδων , κομμάτων και «παράγοντες» της πόλης, συγγενείς δημοτικών συμβούλων , υποψήφιους βουλευτές και περιφερειακούς συμβούλους και κάτι πιθανούς και απίθανους τύπους που τρώνε στην υγεία του κορόιδου , του λαού του δήμου μας.

Μεταξύ των προσκεκλημένων και πολλοί από τη μητρόπολη Μεσσηνίας που πρόσφατα απέλυσαν από το Ίδρυμα Άπορων Ανιάτων “η Στέγη της Εκκλησίας” για δεύτερη φορά εργαζόμενη παρά τις αντίθετες δικαστικές αποφάσεις. Πολλά λόγια παρηγοριάς και αγάπης  μας είπαν από τη Μητρόπολη λόγω της ημέρας  αλλά ένα τηλέφωνο στον απολυμένο εργαζόμενο που έχει σοβαρό ζήτημα υγείας δεν βρήκαν να κάνουν τόσο καιρό.

Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη παράταξη εδώ και πολλά χρόνια  που δεν έχει ψηφίσει και δεν έχει πάει ποτέ σε τέτοιου είδους δεξιώσεις, αντίθετα με τις άλλες παρατάξεις που φιγουράρουν στη συγκεκριμένη δεξίωση.

 Y.Γ 1 Στο επιχείρημα περί φιλοξενίας και γιορτής της πόλης που πρέπει να είναι ανοιχτή στους επισκέπτες έχουμε αντιπροτείνει ο κ. Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι να παραθέσουν ένα γεύμα φιλοξενίας και εργασίας στους καλεσμένους  και τους επίσημους επισκέπτες  15-20 ατόμων.

Υ.Γ 2 Με 12200 ευρώ θα μπορούσαμε να έχουμε ενισχύσει ορισμένα σχολεία, να φτιάξουμε τα γήπεδα στο ποτάμι, να τα δώσουμε στη Φιλαρμονική, να ενισχύσουμε το δημοτικό φωτισμό και πολλά πολλά ακόμα…..

Δημήτρης Οικονομάκος

Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλαμάτας