Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Οι εθελοντές της Μεσσήνης έκοψαν την πίτα τους – Λεύκωμα του σωματείου θα εκδόσει ο δήμος Μεσσήνης (pic’s)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο καφέ Ideal στη Μεσσήνη, παρουσία μελών και φίλων του εθελοντισμού, καθώς και αιρετών.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ευχήθηκε στου εθελοντές συνεχή και δημιουργική παρουσία στα δρώμενα. Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι «ως Δημοτική Αρχή, αναγνωρίσαμε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του Σωματείου Εθελοντών στα κοινωνικά δρώμενα του Δήμου μας και στηρίζουμε αυτή τη σημαντική παρέμβαση που κάνει. Έμπρακτα αποδεικνύουμε τη στήριξή μας με την ανάληψη εξ ολοκλήρου της δαπάνης για την έκδοση του λευκώματος για τα 17 χρόνια δράσης του Σωματείου, με πλούσιο υλικό. Πιστεύουμε ότι το λεύκωμα αυτό, θα αποτελέσει κίνητρο, αφενός να συνεχιστεί η προσπάθεια και αφετέρου να προσελκύσει νέους εθελοντές. Η έκδοση έχει δρομολογηθεί και μέχρι το καλοκαίρι θα παραδοθεί στο Σωματείο».

Ο πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Τερζής, αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για τη στήριξη και τους εθελοντές για την προσφορά τους, αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των πολιτιστικών δράσεων για το επόμενο διάστημα. Ενημέρωσε ακόμα, πως το Σωματείο αναζητεί εθελοντές για να ενεργοποιήσει και πάλι τη δράση «Φωλιά γνώσης». Η δράση στοχεύει στην εθελοντική διδασκαλία μαθημάτων σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, η οποία λόγω της πανδημίας, αδράνησε τα προηγούμενα χρόνια.