Κυριακή
25
Φεβρουάριος
TOP

Ώρα… Μητσοτάκη και Σαμαρά (video)

Μια εβδομάδα εξελίξεων θα είναι η επόμενη στο πολιτικό σκηνικό και εάν η Δευτέρα θα είναι “καυτή” για την Πελοπόννησο με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, η Τετάρτη θα είναι σημειολογική για ολόκληρη την χώρα με την πρώτη του Ιδρύματος “Αντώνης Σαμαράς”.

Η ανοιχτή εκδήλωση που σηματοδοτεί και την έναρξη της λειτουργίας του πραγματοποιείται στις 7 του μήνα στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5) με κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά. Τα μηνύματα αναμένεται να είναι ηχηρά και προς πολλές κατευθύνσεις, άλλωστε κάθε δημόσια τοποθέτηση του Μεσσήνιου πολιτικού “ταράζει τα νερά” και η  αξιολόγηση γίνεται σημείο αναφοράς για όλους, γιατί πέραν των υπολοίπων αποτελεί πολιτικό οδηγό…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφοντας από τα Τίρανα, όπου θα βρίσκεται την ημέρα εκείνη για τη Σύνοδο των Δυτικών Βαλκανίων, θα δώσει το «παρών» στα εγκαίνια. Στην εκδήλωση θα βρεθεί και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται… απαρτία προέδρων. Η εκδήλωση συγκεντρώνει ήδη το πολιτικό ενδιαφέρον εντός και εκτός κόμματος.

Από την άλλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Πελοπόννησο και έτσι μετά την Πάτρα το πρόγραμμα θα είναι πλούσιο για την προσεχή Δευτέρα στην Τρίπολη με έμφαση στα ζητήματα της επιχειρηματικότητας, της αγροτικής οικονομίας αλλά και της προεκλογικής κατεύθυνσης με το ενδιαφέρον να είναι και στην κεντρική του ομιλία που θα γίνει στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της αρκαδικής πόλης. Στο πλευρό του μάλιστα ο Πρωθυπουργός θα έχει το μισό υπουργικό συμβούλιο και στόχος είναι να λύνονται επί τόπου θέματα και ζητήματα.