Σάββατο
20
Ιούλιος
TOP

Π. Κωνσταντινόπουλος στην «Κυριακή στα σπορ»: «Θέλω να ξεκινήσω με μια συγγνώμη…» (video)

Με μια συγγνώμη προς τον κόσμο πρωτίστως και στον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Πρασσά ξεκίνησε η συνέντευξη του αρχηγού της «Μαύρης Θύελλας» Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο στην τελευταία εκπομπή της σεζόν «Κυριακή στα σπορ». Απευθυνόμενος αρχικά στους φιλάθλους της ομάδας και ακολούθως στον πρόεδρο, την παρουσία του οποίου χαρακτήρισε πολύ σημαντική και οι παίκτες θέλουν να τον κάνουν, όπως χαρακτηριστικά είπε, «να χαμογελάσει», ο αρχηγός της ομάδας παραδέχθηκε πως «η χρονιά δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε».

Σε μια σεζόν με πολλές μεταβλητές και αρκετές αλλαγές προσώπων και δεδομένων, αυτό που θέλησε περισσότερο να τονίσει είναι πως το σύνολο των ποδοσφαιριστών δεν είναι ικανοποιημένο με τα φετινά  αποτελέσματα, αλλά ως επαγγελματίες θα προσπαθήσουν μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι ώστε η ομάδα να τερματίσει το δυνατόν ψηλότερα στον Β΄ όμιλο της Super League II.

Έκρινε δε πως οι βάσεις μπήκαν για μια καλύτερη επόμενη χρονιά οπότε η διεκδίκηση για την άνοδο της ιστορικής Μαύρης Θύελλας στην μεγάλη λίγκα θα γίνει υπό νέες συνθήκες.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξή του: