Παρασκευή
9
Δεκέμβριος
TOP

Πώς θα είναι τα πρώτα 1.500 σπίτια και οι 5+1 γειτονιές στο Ελληνικό (pics)

Πέντε+1 οικιστικές ενότητες, με κοντά στις 1.500 «έξυπνες» κατοικίες, με τιμή από 5.000 έως 25.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, κάποιες εκ των οποίων -οι πιο προνομιούχες- πάνω στην παραλία ή με θέα θάλασσα, άλλες με θέα το πάρκο και άλλες, οι «επώνυμες», με την υπογραφή ξένων ξενοδοχειακών brands.

Αυτό είναι το πλάνο της Lamda Development σε ό,τι έχει να κάνει με τις κατοικίες εντός της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού για την α’ φάση της πρώτης πενταετίας του έργου με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2026, η οποία θα κρίνει εν πολλοίς και την επιτυχία του όλου εγχειρήματος.

«Στο σχέδιο ανάπτυξης έχουμε συνολικά 2,7 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα δόμησης, με την πρώτη πενταετία να έχει 800 χιλιάδες τ.μ., περιλαμβάνοντας και πολύ μεγάλα projects που θα φέρουν μεγάλη επισκεψιμότητα αλλά και τουρίστες (σ.σ. όπως τα εμπορικά Vouliagmenis Mall και Marina Galleria, τη μαρίνα, τα γραφεία, το Ολοκληρωμένο Τουριστικό Συγκρότημα με Καζίνο-IRC κ.ά.). Ετσι, υλοποιείται στην πρώτη πενταετία ένα 30% σε τ.μ. που όμως αφορά το 75% της επιτυχίας του έργου», δηλώνει τώρα ο κ. Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, που τρέχει εξ αρχής το φιλόδοξο project στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας.

«Τώρα είναι η φάση που μας έχει πιάσει… μονομανία με την εκτέλεση των έργων στο Ελληνικό, θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, είμαστε αδειοδοτημένοι κι έχουμε επαρκή κεφάλαια – θα έλεγα μάλιστα ότι είμαστε υπερ-χρηματοδοτημένοι λόγω και των καλών προπωλήσεων των κατοικιών».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

πηγη newmoney.gr