Κυριακή
21
Ιούλιος
TOP

Πρωτιά της Βάσιας Μιχαλοπούλου του ΟΑΚ στο Ε2 στην Ηλιούπολη

Σε τροχαιά επιτυχιών παραμένει η Βάσια Μιχαλοπούλου. Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας κατέκτησε την πρωτιά στο Ε2 τουρνουά που διεξήχθη στον Α.Ο.Α. Ηλιούπολης, το διάστημα 13/7-17/7, στα διπλά κοριτσιών κάτω των 14 ετών.

Με συμπαίκτρια την Καναβαράκη Ειρήνη του Α.Ο.Α. Πεύκης αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες, επικρατώντας στον τελικό Κορωνάκη/Αρετάκη του Ο.Α.Σούδας 6-2 , 4-6 , 10-2. Οι Μιχαλοπούλου/Καναβαράκη προηγουμένως είχαν περάσει bye στον πρώτο γύρο, στον δεύτερο γύρο νίκησαν τις Αλευρά ( Γ.Ο. Περιστερίου Παλάσκας ) – Κουμουτσέα ( Ο.Α.Άτλας ) 6-0 , 6-2 και στον ημιτελικό τις Μπαρμπαρούτση ( Ο.Α.Άτλας ) – Μπαμπουσκάκη ( Σ.Α.Ραφήνας ) 7-5 , 6-3. Στα μονά η Βάσια αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο απο την Προκοπίου Ασημίνα του Α.Ο. Κηφησιάς 2-6, 6-3, 6-1.

Πολύ καλή πορεία είχε και η άλλη νεαρή αθλήτρια του Ομίλου Μαρία Καζολέα, η οποία αγωνίστηκε στο ίδιο τουρνουά για την κατηγορία κοριτσιών κάτω των 12, το οποίο φιλοξενήθηκε στη Λαμία, στα γήπεδα του Φθιωτικού Ο.Α. Η Μαρία πέρασε με bye στον πρώτο γύρο, στον δεύτερο γύρο επιβλήθηκε της Ζαχαράκη Όλγας του Γ.Α.Σ. Γουρνών και στα προημιτελικά αποκλείστηκε από την Μύθη Ιωάννα του Α.Ο.Α.Χαΐδαρίου 6-7 , 6-0 ,6-3 .

Επίσης, η Καζολέα αγωνίστηκε και στα διπλά με συμπαίκτρια την Στυλιανού Ήλιδα του Ο.Α.Αγίας Παρασκευής, με την πορεία τους να σταματά στα ημιτελικά, όπου ηττήθηκαν από τις Δημητρακοπούλου ( Ο.Α.Λαγκαδά ) – Βολονάκη ( Α.Ο.Α.Αττικός Ήλιος ) 6-3 , 6-4 . Στους πρώτους δύο γύρους είχαν περάσει άνευ αγώνος.

Στους αγώνες αυτούς συμμετείχε και ο Λαχανάς Παναγιώτης στην κατηγορία κάτω των 12, ο οποίος αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των προκριματικών από το Ζώη Άγγελο (Ο.Α. Πεύκης) 6-0,6-1.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τoυς αθλητές που προπονούνται καθημερινά υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Καλογερόπουλου, το Ε1 Πανελλαδικό τουρνουά, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Άρτας και της Φιλιππιάδας την επόμενη εβδομάδα.