Σάββατο
1
Οκτώβριος
TOP

Σε Καλαμάτα και Μεσσήνη ο Πρωθυπουργός -Δείτε LIVE από το BEST Hybrid 1 το Αναπτυξιακό Συνέδριο (συνεχής ενημέρωση)

Η Μεσσηνία αποτελεί στην όλη πολιτική ατζέντα αυτό το διήμερο το σημείο αναφοράς. Εμφατικά τα όσα ήδη αναφέρονται από τον Πρωθυπουργό για τα έργα , την πορεία τους και τις προτεραιότητες στην περιοχή.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ… ΕΡΓΩΝ

Ήδη από τον ίδιο υπάρχουν πιο συγκεκριμένες αναφορές για την εξέλιξη των μεγάλων έργων στη Μεσσηνία αλλά και την Πελοπόννησο. Έργων που συνδέονται και με τις κυβερνητικές στοχεύσεις.

Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επαφή που επιδιώκει ο κ. Μητσοτάκης να έχει με τον κόσμο σε Καλαμάτα και Μεσσήνη μοιάζει με… σφυγμομέτρηση της όλης κατάστασης και της κοινωνικής αποτύπωσης, πέρα από την όποια εικόνα μπορεί να διαμορφώσει και στο πεδίο της επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης

Στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας ο Πρωθυπουργός – Τί είπε για την αναβάθμισή του (pics & video)

Επί τάπητος όλα τα έργα στο δήμο Μεσσήνης στην συνάντηση Μητσοτάκη με Αθανασόπουλο (pic’s & video)

Κοντά στους πολίτες της Μεσσήνης ο Πρωθυπουργός (pics & video)

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΙ ΟΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ BEST HYBRID 1

Το Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 με τίτλο «Τι ΝΕΟ φέρνει το ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2021–2027» σηματοδοτεί την έναρξη του νέου Εταιρικού Συμφώνου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ), ξεκινά στην κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, με χαιρετισμό του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Χαρακτηριστικό πως τις εργασίες της πρώτης ημέρας θα κλείσει, με παρέμβασή του, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

ΤΙΣ ΟΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ELITE ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ BEST ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ BEST HYBRID 1 ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

O

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ