Κυριακή
21
Ιούλιος
TOP

Στις κορυφαίες θέσεις της πανελλήνιας κατάταξης τένις η Βάσια Μιχαλοπούλου του ΟΑΚ -Έφθασε στα προημιτελικά του Ε2 Λάρισας

Σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθειά της να διατηρηθεί στις κορυφαίες θέσεις της πανελλήνιας κατάταξης τένις απέσπασε με την συμμετοχή της στο Ε1 της Λάρισας

Η Βάσια έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στην κατηγορία κάτω των 14, προσθέτοντας σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθειά της να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της Πανελλήνιας κατάταξης. Στον πρώτο γύρο επικράτησε της Λυκάκη Μαρίας( Ο.Α.Πετρούπολης) 6-1, 6-4, και στον δεύτερο της Παπαδιονυσίου Χρυσοπηγής του ίδιου Ομίλου 6-4, 4-6, 6-3. Στα προημιτελικά αγωνίστηκε εναντίον της Ουσταμπασίδου Κατερίνας (Ο.Α.Λιτοχώρου) από την οποία γνώρισε την ήττα με 6-2, 6-3. Η Βάσια, έπαιξε και στα διπλά με συμπαίκτρια την Αμουργιανού Χριστίνα (Ο.Α.Πετρούπολης) με την οποία δεν κατάφεραν να προκριθούν στον δεύτερο γύρο, αφού έχασαν από τις Ρεντούμη (Σ.Α.Ραφήνας) – Πέτσουλα (Α.Σ.Α.Γρεβενών) 6-7, 6-3, 10-4.

Στη Λάρισα αγωνίστηκε το προηγούμενο 4ήμερο και η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, Μαρία Καζολέα, η οποία ατύχησε στον πρώτο γύρο των μονών  όπου αποκλείστηκε από την Βολονάκη Κων/να (Α.Ο.Α.Αττικός Ήλιος) 6-2, 6-4.

Και στον ίδιο γύρο των διπλών, με συμπαίκτρια την Παζαρά (Α.Ο.Α.Αστέρας Θεσσαλονίκης) από τις Παπαδοπούλου (Ο.Α.Βόλου) – Παπαγεωργίου (Α.Σ.Απόλλων Καλύμνου) με 6-2, 6-7, 10 -8.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις νεαρές αθλήτριες, που προπονούνται υπό τις οδηγίες Καλογερόπουλου Παναγιώτη, το Ε2 κάτω των 12 & 14, που θα διεξαχθεί το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, στην Πάτρα και στην Αθήνα.