Τετάρτη
22
Μάρτιος
TOP

Τένις: Πρωταθλήτρια σε μονά και διπλά στο E2 Πάτρας η Βάσια Μιχαλοπούλου – Τις αντοχές της στην ίδια κατηγορία δοκίμασε και η Μαρία Καζολέα

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας με κορυφαία διάκριση αυτή της Βάσιας Μιχαλοπούλου η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στα μονά και τα διπλά του Ε2 κάτω των 14, που διοργανώθηκε στην Πάτρα από την Νίκη Πατρών.
Η νεαρή Βάσια, εκκινώντας από την πρώτη θέση του ταμπλό, πέρασε με bye τον πρώτο γύρο και στον δεύτερο γύρο επικράτησε της Παπαχρήστου Ελευθερίας (Νίκη Πατρών) 6-0, 6-0. Στον επόμενο γύρο πέρασε το εμπόδιο της Βολονάκη Βασιλικής (Αττικός Ήλιος) 6-0, 6-3 και στα ημιτελικά της Γρίβα Ανδριανής (ΑΟΑ Πατρών) 6-1, 6-1. Στον μεγάλο τελικό αναδείχθηκε νικήτρια νικώντας την Δαψή Ελένη (ΟΑ Νέας Ιωνίας) ύστερα από μεγάλη μάχη με 5-7, 6-2, 6-3.

Πολύ καλή πορεία είχε και η έτερη αθλήτρια του Ομίλου, Μαρία Καζολέα, η οποία δοκίμασε τις αντοχές της στην ίδια κατηγορία αν και είναι 11 ετών. Η Μαρία πέρασε με bye τον πρώτο γύρο και στον δεύτερο νίκησε την Τσούτση Σταματία (ΑΣ Πέρα) 2-6, 6-3, 6-1. Η προσπάθειά της σταμάτησε στα προημιτελικά, όπου ηττήθηκε από την φιναλίστ  Δαψή Ελένη (ΟΑ Νέας Ιωνίας) 6-2, 6-3.

Οι αθλήτριές του Ομίλου που προπονούνται από τον προπονητή του Ομίλου Παναγιώτη Καλογερόπουλο. αγωνίστηκαν και στα διπλά,  με την Βάσια να κατακτά τον τίτλο με συμπαίκτρια την Αλευρά Μελίνα (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας), επικρατώντας στον τελικό των Τσούτση (ΑΣ Πέρα) – Κουμουτσέα (ΟΑ Άτλας) 6-3, 6-4 και την Μαρία να φτάνει μέχρι τα προημιτελικά, με συμπαίκτρια την Βολονάκη  (Αττικός Ήλιος), όπου ηττήθηκαν από τις Τσούτση (ΑΣ Πέρα) – Κουμουτσέα (ΟΑ Άτλας) 6-4, 4-6, 10-2.

Επόμενο ραντεβού στην Καλαμάτα

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους αθλητές του Ομίλου, το Ε3 Ενωσιακό Πρωτάθλημα κάτω των 12 και 16, που θα διοργανωθεί από τον Ο.Α. Καλαμάτας, το προσεχές Σαββατοκύριακο, στα γήπεδα της Τέντας και της Παραλίας.