Κυριακή
29
Ιανουάριος
TOP

Super League 2: Δεν έκανε δεκτή την πρόταση της ΕΡΤ -Κανονικά η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και από Δευτέρα βλέπουμε…

Έπειτα από συνεδρίαση των εκπροσώπων της Super League 2 αποφασίστηκε να διεξαχθεί κανονικά η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ από Δευτέρα (15/11) επαναξιολογείται η κατάσταση ανάλογα και με την πορεία των διαπραγματεύσεων με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά.

Συγκεκριμένα, με επίσημη ανακοίνωση της η Super League 2 τόνισε ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά, ενώ ταυτόχρονα τόνισε ότι η πρόταση της ΕΡΤ δεν έγινε αποδεκτή και επιφυλάσσεται ως προς τη συνέχεια των κινήσεών της.

Η ανακοίνωση:

“Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου το σώμα ενημερώθηκε ότι η ΕΡΤ Α.Ε. εμμένει στην απόφασή της ως προς την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, 2021-2022.
Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από το σώμα στο σύνολο του ποσού ενώ αντιτάχθηκε πλήρως στον διαχωρισμό του μπόνους που η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θέλει να επιβάλλει και ο οποίος δεν προβλέπεται από κανένα νόμο ή διάταξη.
Η Super League 2 επιφυλάσσεται ως προς τη συνέχεια των κινήσεών της. “