Παρασκευή
19
Ιούλιος
TOP

Το κοντέρ μηδένισε ξανά… Η Καλαμάτα 80 πηγαίνει για το 2 στα 2 με Ορεστιάδα

“Από σήμερα όλα στο μηδέν…”. Το κοντέρ μηδένισε ξανά με την Καλαμάτα να έχει ήδη στρέψει το βλέμμα της στην επόμενη αναμέτρηση με τον Άθλο μην λογαριάζοντας το πρώτο μεταξύ τους αποτέλεσμα. Αυτό είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του Σαββατιάτικου αγώνα με την ομάδα της Ορεστιάδας στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα Play off ανόδου στη Volley League.

Η Καλαμάτα 80 πετάει την Τετάρτη για Ορεστιάδα εκεί όπου θα παιχθεί η δεύτερη πράξη… με στόχο βεβαίως να κάνει το 2 στα 2 και να τελειώσει την υπόθεση άνοδο.

Παλέντζας: “Πάμε Ορεστιάδα για τη νίκη”

Σε αυτό το ύφος οι δηλώσεις του διεθνή διαγώνιου Νίκου Παλέντζα μετά το τέλος του αγώνα : «Μπήκαμε πολύ νωχελικά. Είχαμε το άγχος του πρωτοπόρου συγκριτικά με την ομάδα της Ορεστιάδας, μας έκατσε αντίστροφα, δεν μας βγήκε σε δημιουργικότητα. Ευτυχώς μπορέσαμε και το διαχειριστήκαμε αρκετά καλά. Θεωρώ ότι παίζει ρόλο η εμπειρία που έχουμε ότι ατομικά για να διώξουμε το άγχος γιατί ούτως ή άλλως δεν είναι η πρώτη φορά δεν είναι η πρώτη φορά που παίζουμε σε play off οι περισσότεροι το έχουμε κάνει αρκετές φορές. Ελπίζω με το καλό να το κάνουμε άλλη μια.

Ένας αγώνας ήταν δεν τελείωσε τίποτα.

Η Ορεστιάδα δεν έχει καμία σχέση όπως ήταν στην αρχή που τους κερδίζαμε εύκολα. Πλέον τα play off ξεκάθαρα πολύ διαφορετικά ματς. Κάτω το κεφάλι συνεχίζουμε τώρα για την Τετάρτη από αύριο σαν να έχουμε χάσει…

Το μυστικό ήταν ότι μπορέσαμε και το διαχειριστήκαμε όλοι, ομαδικώς. Γιατί καλώς ή κακώς δεν είναι ατομικό άθλημα, είναι ομαδικό, τα βάλαμε κάτω και είπαμε να κάνει ο καθένας τη δουλειά χωρίς και μπορέσαμε και το βγάλαμε αυτό μέσα στο γήπεδο.»

Για την έδρα της Ορεστιάδας σχολίασε: «Δεν έχει τεράστια διαφορά. Είναι μεγαλύτερο το γήπεδο από της Καλαμάτας. Είναι μια πολύ σοβαρή, επικίνδυνη ομάδα. Πάμε να τα δώσουμε όλα για όλα. Σαν να έχουμε χάσει και πάμε να κερδίσουμε. Δεν έχει τώρα χαλαρότητες και μετά περιμένουμε και τον νικητή του άλλου ζευγαριού, αν με το καλό κερδίσουμε!»

 

Παναγιώτης Ντάκουρης: “Θα κυνηγήσουμε τη νίκη”

Αξιολογώντας το παιχνίδι του Σαββάτου ο προπονητής των “λύκων” εστίαση τόσο στα θετικά αλλά και όσα η ομάδα του θα πρέπει να βελτιώσει πριν το επόμενο ραντεβού στην Ορεστιάδα.

Ξεκίνησε τι παιχνίδι πάρα πολύ αγχωτικά και από τις δυο ομάδες. Το πρώτο σετ κρίθηκε οριακά παίζοντας με τα λάθη της κάθε ομάδας. Φάνηκε πιο τυχερή στο πρώτο σετ η Ορεστιάδα, μην ξεχνάμε ότι είναι μια πάρα πολύ αξιόμαχη ομάδα έχει κερδίσει και δυσκολέψει σχεδόν όλους τους αντιπάλους της κατηγορίας.

Παρόλα αυτά πιέσαμε περισσότερο στο σερβίς, πιέσαμε την Ορεστιάδα για να κάνει περισσότερα λάθη, βρήκαμε κι εμείς λύσεις την επίθεση. Καταφέραμε ένα πολύ αγχωτικό παιχνίδι και σημαντικό για την συνέχεια των Play off να το κερδίσουμε.

Τα παιχνίδια αυτά είναι αγχωτικά γιατί παίζεις δίχως αύριο. σαφώς έχεις το πλεονέκτημα έδρας. Αλλά θέλουμε σε κάθε περίπτωση να κερδίσουμε μες στην έδρα μας οπότε αυτό μας αγχώνει ακόμη περισσότερα.”

Σαφώς είναι 0-0 και θα πάμε να κυνηγήσουμε τη νίκη και στην Ορεστιάδα. Μακάρι να πετύχουμε το στόχο μας.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έκαναν μια πολύ σημαντική προσπάθεια και στην Ορεστιάδα, η οποία έπαιξε πάρα πολύ καλά σήμερα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον κόσμο ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του. Ήταν συγκινητικός. Μας βοήθησε πάρα πολύ ειδικά στο 4ο σετ για να κάνουμε την ανατροπή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Σίγουρα τον θέλουμε κοντά μας. Αυτά τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ κρίσιμα και ευελπιστούμε την επόμενη φορά να γεμίσει πάλι το γήπεδο.”