Δευτέρα
27
Μάρτιος
TOP

Ξανά… μέσα στην παραχώρηση -“Τρέχει” το Πάτρα-Πύργος -Παράθυρο για μελλοντική κατασκευή(;) του Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα (video)

«Γκάζι» πατάει το Υπουργείο Υποδομών στο Πάτρα-Πύργος, με την σύμβαση να οδεύει στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Οι κινήσεις για την επιτάχυνση των προσυμβατικών ενεργειών οδηγούν στην προοπτική πως στις αρχές της χρονιάς, αναμένεται -επιτέλους-να ξεκινήσουν οι εργασίες στο πολύπαθο τμήμα. Παράθυρο για μελλοντική κατασκευή ανοίγει και για το Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα που επανεντάσσεται στη σύμβαση της Ολυμπίας Οδού.

“Παύση” στα όσα συζητούνταν σήμερα στην Ολομέλεια που αφορούν στο νομοσχέδιο του υπουργείου του για την Οδική Ασφάλεια και τα διπλώματα οδήγησης, αλλά και όσα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και για τη Μεσσηνία, στο φόντο της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή της Ολυμπίας Οδού ως προς το τμήμα Πάτρας-Πύργου έβαλε η διάγνωση ως θετικού του στον κορωνοϊό του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών

Κώστας Καραμανλής αποχώρησε φυσικά από τη συζήτηση προκειμένου να υποβληθεί σε μοριακό τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες διακόπτεται η συνεδρίαση της Βουλής για την Πέμπτη.