Στο ζαχαροπλαστείο Sedona Cake Couture της Αριζόνας, μετατρέπουν κάκτους σε τούρτες και cupcakes. Πώς το κάνουν αυτό;
Η σεφ και ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου Andrea Carusetta, πειραματίστηκε με τη ζαχαρόπαστα. Λατρεύει τους κάκτους της Αριζόνας και τα λουλούδια και συνδύασε την τέχνη της με την αγάπη της για την φύση. Έτσι, δημιουργήθηκαν ζαχαρωτά σε σχήμα κάκτων και λουλουδιών.
«Πάντα μου άρεσε να βλέπω κάκτους και να θαυμάζω την άγρια και συνάμα επιβλητική ομορφιά τους! Έτσι αποφάσισα να πειραματιστώ και να κάνω γλυκά στο σχήμα τους και τα κατάφερα!», δηλώνει στην κάμερα του Insider.
Εσείς τι λέτε, τα κατάφερε; Δείτε το βίντεο:
https://www.facebook.com/Insiderdessert/videos/1761722490789902/
Πηγή:www.newsit.gr