Δευτέρα
4
Ιούλιος
TOP

Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος στη Μεσσηνία

Διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη  22 Απριλίου, σε περιοχές της Καλαμάτας, της Μεσσήνης και σε αρκετές Τοπικές Κοινότητες. Ειδικότερα, ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:

  1. στη Μεσσήνη, στην περιοχή του κόμβου – πανηγυρίστρας (SUPER MARKETS, GT GLASS ΤΣΑΚΑΝΙΚΟΣ), γέφυρα Παμίσου καθώς και το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο,  ότι  για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 22.04.2021 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 08:00 έως 10:30.
  2. στις Τ.Κ. ΑΝΔΡΟΥΣΑ, ΚΑΛΟΓΕΡΡΟΡΑΧΗ, ΕΛΛΗΝΟΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΜΑΓΓΑΝΙΑΚΟ, ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ, ΤΡΙΚΟΡΦΟ, ΚΛΗΜΑ, ΔΡΑΪΝΑ, ΚΟΡΟΜΗΛΙΑ, ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΛΑΜΠΑΙΝΑ, ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ ΙΘΩΜΗΣ & ΑΡΣΙΝΟΗ, ότι  για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 22.04.2021 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 10:00 έως 14:30.
  3. στην Τ.Κ. ΚΑΣΤΑΝΙΑ & Οικ. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ότι  για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 22.04.2021 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 09:30 έως 12:30.
  4. στην Καλαμάτα, στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου & Βασ. Αμαλίας και περιμετρικά αυτών, ότι  για να εκτελεστούν απαραίτητες   τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 22.04.2021 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 11:00 έως 14:00.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να   θεωρούνται ότι  ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ