Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Μουσική στην εστίαση και διευρυμένο ωράριο κυκλοφορίας από το Σάββατο – Τι θα εισηγηθούν οι επιστήμονες, τι λένε οι πολίτες (video)

Κοντά σε ένα ακόμη βήμα για την χαλάρωση των μέτρων φαίνεται πως βρίσκονται οι ειδικοί οι οποίοι συνεδριάζουν εκτάκτως σήμερα προκειμένου να λάβουν αποφάσεις σχετικά με το χρονοδιάγραμμα άρσης των μέτρων που έχουν απομείνει από το γενικό απαγορευτικό. Στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης βρίσκονται η μουσική στην εστίαση, το ωράριο κυκλοφορίας αλλά και τοπλαίσιο διεξαγωγής των δεξιώσεων των γάμων και των βαπτίσεων.

Επί τάπητος θα τεθούν όλα τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα καθώς και η κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά και η πορεία των εμβολιασμών. Οι λοιμωξιολόγοι θα καταθέσουν την είσηγησή τους στην κυβέρνηση και εν συνεχεία θα ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις – σήμερα στις 7 μ.μ. – κατά την ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών στο υπουργείο Υγείας, από τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων,Νίκο Χαρδαλιά.