Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

ΠΑΕ Καλαμάτα: Φεύγει ο Βασίλης Τριανταφυλλάκης

Την πόρτα της εξόδου περνά και ο νεαρός Βασίλης Τριανταφυλλάκης, τη λύση της συνεργασίας με τον οποίο ανακοίνωσε προ ολίγου η ΠΑΕ Καλαμάτα. Καθώς φαίνεται ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν ήταν στις επιλογές του Νίκου Αναστόπουλου κι έτσι αποχωρεί από τον σύλλογο.

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη λύση κοινή συνεναισει της συνεργασίας της με το Βασίλη Τριανταφυλλάκη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στη Μαύρη Θύελλα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.”

Κατά τα λοιπάς, αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί το επιτελείο που θα πλαισιώσει το Νίκο Αναστόπουλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ένα πρόσωπο από τη Μεσσηνία που προτάθηκε για να σταθεί στο πλευρό του έμπειρου προπονητή, όντως δεν αποτέλεσε επιλογή Πρασσά και γρήγορα τελείωσε το θέμα.

Σε ό,τι αφορά στο μεταγραφικό μέτωπο σε εκκρεμότητα βρίσκεται το θέμα του Αλεξόπουλου, για τον οποίο εξετάζεται η πιθανότητα να δοθεί δανεικός. Αυτό βεβαίως θα συμβεί μόνον εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος ο παίκτης.

Στα των Βραζιλιάνων… τον δρόμο της επιστροφής για τη Βραζιλία θα πάρουν όπως όλα δείχνουν αύριο οι Γουέσλει και Σουμπίνιο. Ενώ η υπόθεση της μεταγραφής του Μπιανκόνι που προ ημερών βγήκε στο φως, σύμφωνα με πληροφορίες, δυσκολεύει αρκετά.

Σ.Τρ.