Κάνει τελικά κακό το ψωμί; Παχαίνουν οι υδατάνθρακες; Και πόση ζάχαρη είναι κρυμμένη στα φρούτα; Μια ειδικός απαντάει, καταρρίπτοντας μερικούς από τους πιο συχνούς διατροφικούς μύθους.
Καθώς η επιστήμη της διατροφολογίας προοδεύει και τα νέα ευρήματα φέρνουν στο φως καινούργια δεδομένα, πολλά γράφονται και λέγονται για το τι παχαίνει, αδυνατίζει ή βλάπτει την υγεία. Συχνά όμως τα όσα ακούμε δεν αληθεύουν.
Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ από το www.ow.gr πατώντας εδώ