Τρίτη
30
Απρίλιος
TOP

Στην προπόνηση κανονικά σήμερα ο Αναστόπουλος – Καμία επαφή με Πρασσά – Η… ειρωνεία της στιγμής με Μπόρχες

Ενώ εχθές είχε προμηνυθεί τηλεφωνική συνάντηση Πρασσά και Αναστόπουλου σε βαρύ κλίμα μετά την ήττα από την Καλλιθέα , εν τέλει ο πρόεδρος δεν έχει κάνει καμία κίνηση έως τώρα διατηρώντας την αγωνιώδη αναμονή των φιλάθλων και όσων περιμένουν τα νέα από το μεσσηνιακό ‘στρατόπεδο» σχετικά με την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μετά τη γκέλα στο Ελ Πάσο ο Νίκος Αναστόπουλος βρίσκεται σε δυσχερή θέση καθώς παρά την πεποίθηση που από την αρχή είχε εκφράσει και ο ίδιος για πρωτάθλημα οι πιθανότητες όλο και λιγοστεύουν καθώς η κούρσα έχει φθάσει ήδη στην 11η στροφή της και η Καλαμάτα βρίσκεται, μετά την ήττα από την Καλλιθέα με 2-1 στην 6η θέση του πίνακα και σε απόσταση επί της ουσίας στο -13 από την Κηφισιά που θα πάρει στη συνέχεια άνευ αγώνα, δυο τρίποντα στα χαρτιά από Ηρόδοτο και Ολυμπιακό Β’.

Το κλίμα είναι βαρύ και η ώρα των αποφάσεων έχει έρθει. Όλα εξαρτώνται από τη βούληση του Πρασσά. Αν ο πρόεδρος, από το μακρινό Σικάγο δώσει το «πράσινο φως» για την αλλαγή ή θα στηρίξει εκ νέου το πρόσωπο του Νίκου Αναστόπουλου προχωρώντας με τον ίδιο στο πρωτάθλημα.

Βεβαίως, οι αποφάσεις δεν αφορούν μόνον το πρόσωπο του προπονητή, που ως γνωστόν πρώτος πληρώνει το μάρμαρο την ώρα της κρίσης. Οι αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν από την ΠΑΕ είναι κατά πόσον έχει τη βούληση για να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα κάνοντας δηλαδή κινήσεις της τελευταίας έστω στιγμής για να ενισχύσει την όλη προσπάθεια ή θα συμβιβαστεί με την ιδέα και θα κρατήσει χαμηλό «τέμπο» (σ.σ. αλληγορικό) μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πάντως ο Νίκος Αναστόπουλος θα βρεθεί κανονικά στην προπόνηση σήμερα το μεσημέρι, οι όποιες εξελίξεις θα έρθουν μετά το τέλος της καθώς προβλέπεται η πολυαναμενόμενη επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Η…ειρωνεία με Μπόρχες

Εδώ και μέρες έχει γίνει ευρέως γνωστό πως ο Ούγκο Μπόρχες λύνει το συμβόλαιό του με την Καλαμάτα. Μάλιστα ο παίκτης έχει ήδη βρει το νέο του σπίτι. Ο εκ των αστέρων της κατηγορίας των U23 της Κορίνθιανς που τον περασμένο Γενάρη υπέγραψε για ενάμιση χρόνο με την Καλαμάτα ήρθε σε συμφωνία με την Προοδευτική, που συμμετέχει στο ίδιο πρωτάθλημα με τη Μαύρη Θύελλα, για λογαριασμό μάλιστα της οποίας πιάνει αμέσως δουλειά.

Ο παίκτης βρισκόταν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ γι’ αυτό το σκοπό, να λύσει το συμβόλαιό του.

Η ειρωνεία της στιγμής είναι πως το προσεχές Σάββατο ο Ούγκο Μπόρχες θα αγωνιστεί στην Καλαμάτα αλλά με την φανέλα της προοδευτικής…

Σ.Τρ.