Βραβευμένοι με αστέρια Michelin Chefs, ταλαντούχοι mixologists και διεθνώς αναγνωρισμένοι sommeliers συναντώνται για αξέχαστες βραδιές
Ξεχωριστές γαστρονομικές, οινικές και mixology εμπειρίες επιφυλάσσει φέτος στους επισκέπτες του το Mandarin Oriental, Costa Navarino παρουσιάζοντας μια σειρά από exclusive events με τον τίτλο “Stirring Stars”. Ξεκινώντας από τις 26 Μαΐου και για όλη τη διάρκεια της σεζόν μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.
Το πρώτο ξενοδοχείο της Mandarin Oriental στην Ελλάδα ξεκινά δυναμικά τη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του, καλώντας τους επισκέπτες του να εντρυφήσουν σε εκλεπτυσμένες γεύσεις στον χώρο του “The Private Kitchen” και του “Three Admirals Lounge” όπου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις προτάσεις των συμμετεχόντων Chefs, mixologists και sommeliers.
Σε ένα περιβάλλον ασύγκριτου φυσικού κάλλους στις ακτές του κόλπου του Ναυαρίνου, με την υπογραφή της θρυλικής φιλοξενίας Mandarin Oriental, οι φιλοξενούμενοι θα μυηθούν σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.
“Starry Nights”: Η υψηλή γαστρονομία στο επίκεντροΟ Executive Chef του Mandarin Oriental, Costa Navarino Bertrand Valegeas και η ομάδα του καλωσορίζουν στην κουζίνα του “The Private Kitchen” μερικούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης γαστρονομικής σκηνής επιφυλάσσοντας ένα απαράμιλλο ταξίδι στη γαστρονομία. Οι επισκέπτες του resort θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τα πιάτα επιδραστικών και βραβευμένων με αστέρια Michelin Chefs, οι οποίοι με τη δημιουργικότητα και την έμπνευσή τους θα απογειώσουν την εμπειρία στο “The Private Kitchen”.
Hervé Pronzato
Philip Chronopoulos
Alexandre Bader
Το πρόγραμμα των Starry Nights είναι το εξής:
– 26-27 Μαΐου: Hervé Pronzato, o βραβευμένος με 1 αστέρι Michelin Chef Patron του εστιατορίου Hervé έρχεται από την Αθήνα στη Μεσσηνία για δύο ασύγκριτες βραδιές αφιερωμένες στο fine dining.
– 21-22 Ιουνίου: Billecart-Salmon & Kaviari, ο Raphael Bouchez από το Kaviari και ο Alexandre Bader από τη Billecart-Salmon συναντώνται για ένα εκλεκτό πάντρεμα γεύσεων.
– 20-21 Ιουλίου: Φίλιππος Χρονόπουλος, ο Executive Chef του Du Palais Royal στο Παρίσι και διακεκριμένος με 2 αστέρια Michelin υπόσχεται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με άρωμα Γαλλίας.
– 20-28 Αυγούστου: Daniele Cason, o πολυβραβευμένος μετρ της ιταλικής κουζίνας επιστρέφει στο Pizza Sapienza by Daniele Cason για να μυήσει τους επισκέπτες στα μυστικά της ιταλικής γαστρονομίας.
– 11-12 Οκτωβρίου: Begoña Rodrigo, η καταξιωμένη Chef πίσω από το βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin La Salita στην Ισπανία θα συστήσει στους επισκέπτες εντυπωσιακά πιάτα που αντανακλούν τη δημιουργική ματιά της.
“Battles of Navarino”: Ένα απολαυστικό ταξίδι στο fine drinking
Παράλληλα με τη γαστρονομία, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν και στην τέχνη του mixology σε μια σειρά από exclusive events, τα “Battles of Navarino” που θα φιλοξενηθούν στο “Three Admirals Lounge”. Αγαπημένοι guest mixologists ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ομάδα του ξενοδοχείου προτείνοντας απρόσμενα έως αγαπημένα και old time classic cocktails και χαρίζοντας στους επισκέπτες αξέχαστες βραδιές.
Επιπλέον οι λάτρεις του κρασιού θα ζήσουν μια και μοναδική βραδιά με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW, του πρώτου Master of Wine στην Ελλάδα αφιερωμένη στη Louis Roederer ένα από τα πρώτα και παλαιότερα Champagne Houses όπου οι επισκέπτες θα μυηθούν σε μερικές από τις πιο εμβληματικές ετικέτες του Οίκου.
Nikos Ginargyros
Two Schmucks
Line Athens
Cristos Klouvatos
Το πρόγραμμα των Battles of Navarino και των Wine Events είναι το εξής:
– 6 Ιουνίου: Νίκος Γινάργυρος, ο έμπειρος mixologist ταξιδεύει από τους Παξούς για μια βραδιά με καινοτόμα cocktails που θα συγκινήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
– 12 Ιουνίου: Louis Roederer & Κωνσταντίνος Λαζαράκης, μια ξεχωριστή βραδιά με την υπογραφή του Μaster of Wine Κωνσταντίνου Λαζαράκη.
– 13 Ιουνίου: Χρήστος Κλουβάτος, ο World Class Bartender θα μυήσει τους παρευρισκόμενους στα μυστικά των premium cocktails.
– 20 Ιουνίου: Βασίλης Μυλωνάς, o Head Bartender του Scorpios Mykonos παρουσιάζει cocktails που αντανακλουν τη φιλοσοφία του.
– 27 Ιουνίου: Gorilla Bar, το hip στέκι της Θεσσαλονίκης ταξιδεύει στη Μεσσηνία για μια αξέχαστη βραδιά με δυνατές γεύσεις.
– 4 Ιουλίου: Line Athens, το αγαπημένο bar για τους λάτρεις των cocktails, το οποίο βρίσκεται στο νούμερο 12 της λίστας με τα World’s 50 Best Bars, θα αποζημιώσει όσους αγαπούν τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς.
– 11 Ιουλίου: Αχιλλέας Πλακίδας, o ταλαντούχος mixologist πίσω από το Hive₂O έρχεται για μια βραδιά αφιερωμένη στην τέχνη του καλού cocktail.
– 18 Ιουλίου: Κωνσταντίνος Ριστάνης, ο δημιουργός του Spitaki Cocktail Bar συστήνει signature cocktails από τον αγαπημένο προορισμό των Ιωαννίνων.
– 19-21 Ιουλίου: Metaxa, μια βραδιά στην οποία το φημισμένο spirit γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής.
– 25 Ιουλίου: Αλέξανδρος Σουρμπάτης, ο πολυβραβευμένος cocktail master συνθέτει προτάσεις με premium spirits.
– 1 Αυγούστου: Two Schmucks, το νούμερο 7 των World’s 50 Best Bars από τη Βαρκελώνη ταξιδεύει στη Μεσσηνία χαρίζοντας τις ασύγκριτες γεύσεις του.
– 8 Αυγούστου: Pietro Rizzo, o Global Bar Consultant με πολυετή εμπειρία στον χώρο θα συστήσει cocktails με πρωτότυπους συνδυασμούς και καινοτόμες τεχνικές.
Το Mandarin Oriental, Costa Navarino υπόσχεται μία σεζόν γεμάτη από απαράμιλλες εμπειρίες μέσα σε ένα καταπράσινο μεσογειακό τοπίο, προσφέροντας ένα καταφύγιο χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Οι επισκέπτες καλούνται να αφεθούν στις ανεπανάληπτες στιγμές που προσφέρει η φυσική ομορφιά του προορισμού και η προσωποποιημένη φιλοξενία, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη τους.
Για κρατήσεις στα events μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο +302723099888 ή μέσω email στο [email protected].
Για περισσότερες πληροφορίες για το resort και για κρατήσεις πατήστε εδώ.