Δευτέρα
28
Οκτώβριος
TOP

Πύλος: Ο Παναγιώτης Καρβέλας βράβευσε τον χρυσό Παραολυμπιονίκη Νάσο Γκαβέλα

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του Navarino Challenge 2024  πραγματοποιήθηκαν στην Costa Navarino οι απονομές – βραβεύσεις σε αθλητές που έχουν ξεχωρίσει για το ήθος, το πάθος και τη συνεισφορά τους στον αθλητισμό. Το Navarino Challenge ένωσε για μία ακόμη χρονιά ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές, ενώ όλοι μαζί μοιράστηκαν την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι». 

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας βράβευσε τον δύο φορές χρυσό Παραολυμπιονίκη στα 100μ. T11 και συνεχιστή του Ολυμπιονίκη Κωστή Τσικλητήρα με καταγωγή από την Πύλο, Νάσο Γκαβέλα.
Ο Νάσος Γκαβέλας μίλησε με δύναμη ψυχής για τους αγώνες του και το πως τους οραματίζεται στην προπόνηση, δίνοντας δύναμη σε όλους να συνεχίζουν να κάνουν στη ζωή τους όσα ονειρεύονται. Ο κ. Καρβέλας στην επαφή που είχε με τον Νάσο Γκαβέλα, του έκανε γνωστό πως ο Δήμος Πύλου – Νέστορος σκοπεύει να τον βραβεύσει για την προσφορά του στον αθλητισμό και τον Ολυμπισμό. Μάλιστα η τελετή θα φιλοξενηθεί στην οικία του Κωστή Τσικλητήρα στην Πύλο, εκεί που γεννήθηκε και έζησε ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης,
σε μια βραδιά με συμβολική σημασία για τον καταγόμενο από την Πύλο Νάσο Γκαβέλα.