
Ήθελαν δεν ήθελαν οι Έλληνες κατάφεραν για μία ακόμη φορά να επιβεβαιώσουν την ευρέως διαδεδομένη άποψη που τους θέλει ιδανικούς εραστές και να βρεθούν με ακόμη άλλες δύο εθνικότητες της Μεσογείου στην πρώτη τριάδα της λίστας σχετικής έρευνας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα Daily Mail, η έρευνα, που διενεργήθηκε σε δείγμα 2.000 ατόμων από την εφαρμογή γνωριμιών Wisp, ζήτησε από τους συμμετέχοντες να αποκαλύψουν τη χώρα καταγωγής του καλύτερου εραστή που είχαν ποτέ.
Στη συνέχεια της κατάταξης βρίσκουμε τους Βραζιλιάνους (11%), τους Γάλλους (9%), τους Πορτογάλους (8%), τους Σουηδούς (6%) και τους Αυστραλούς (5%).
Οι Βρετανοί και οι Γερμανοί, καταλαμβάνουν τις δύο τελευταίες θέσεις της λίστας, με ποσοστά 4% και 3% αντίστοιχα.
Η Σίλβια Λινζαλόν, εκπρόσωπος της εφαρμογής γνωριμιών Wisp, σχολίασε στη βρετανική εφημερίδα τα αποτελέσματα της έρευνας, εξηγώντας πως το μεσογειακό ταμπεραμέντο παίζει καθοριστικό ρόλο: “Είναι το βλέμμα, η σιγουριά που αποπνέουν, ο τρόπος που μιλούν” λέει για τους εραστές που κατάγονται από τον χώρο της Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων.
Διαβάστε περισσότερα στο δημοσίευμα του www.thetoc.grπατώντας ΕΔΩ