Παρασκευή
21
Φεβρουάριος
TOP

Ελληνικό άρωμα έχει μία ακόμη λίστα του TasteAtlas, στο οποίο πιάτα της ελληνικής κουζίνας κατακτούν με τη νοστιμιά τους κορυφαίες θέσεις

Ελληνικό άρωμα έχει μία ακόμη λίστα του TasteAtlas, στο οποίο πιάτα της ελληνικής κουζίνας κατακτούν με τη νοστιμιά τους κορυφαίες θέσεις.

Αυτή τη φορά, το TasteAtlas ξεχώρισε τα καλύτερα πιάτα με χοιρινό και στην πρώτη θέση φιγουράρει το κοντοσούβλι.

«Το κοντοσούβλι είναι ένα παραδοσιακό πιάτο που αποτελείται από μεγάλα κομμάτια χοιρινού κρέατος μαριναρισμένα σε ένα μείγμα βοτάνων και μπαχαρικών, τα οποία στη συνέχεια ψήνονται σε σούβλα και μαγειρεύονται αργά στη σχάρα, όπως ο γύρος ή το σουβλάκι. Η μαρινάδα συχνά περιέχει συστατικά όπως σκόρδο, ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο, πάπρικα, ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και κόκκινο κρασί», γράφει το TasteAtlas περιγράφοντας τη λιχουδιά.

Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του iefimerida.gr πατώντας εδώ