Τρίτη
31
Ιανουάριος
TOP

Google Maps: Πλέον θα εμφανίζονται και οι τιμές των διοδίων

Σύμφωνα με ένα μήνυμα που στάλθηκε στα μέλη του προγράμματος προεπισκόπησης των Χαρτών Google, η επόμενη σημαντική λειτουργία που θα προστεθεί θα είναι η αυτόματη εμφάνιση των τιμών για τα διόδια στους δρόμους, τις γέφυρες και άλλες δυνητικά ακριβές προσθήκες στη διαδρομή πλοήγησης.

Η Google τροποποιεί συνεχώς το πρόγραμμα Χαρτών της για να το κάνει πιο χρήσιμο για τους χρήστες (και, ομολογουμένως, για όλες τις επιχειρήσεις που πληρώνουν για να διαφημιστούν στην εφαρμογή και στον ιστό).

Σύμφωνα με ένα μήνυμα που στάλθηκε στα μέλη του προγράμματος προεπισκόπησης των Χαρτών Google, η επόμενη σημαντική λειτουργία που θα προστεθεί θα είναι η αυτόματη εμφάνιση των τιμών για τα διόδια στους δρόμους, τις γέφυρες και άλλες δυνητικά ακριβές προσθήκες στη διαδρομή πλοήγησης.

Η επιβεβαίωση προήλθε από ένα μέλος του προγράμματος προεπισκόπησης στο οποίο δόθηκε εντολή να λάβει μια έρευνα προκειμένου να κατευθύνει την ομάδα ανάπτυξης των Χαρτών σχετικά με τον καλύτερο τρόπο εφαρμογής της λειτουργίας. Σύμφωνα με το μήνυμα, οι τιμές των διοδίων και ίσως τα σύνολα θα εμφανίζονται κατά μήκος μιας διαδρομής οδήγησης πριν ο χρήστης το επιλέξει, επιτρέποντάς του να επιλέξει μεταξύ εξοικονόμησης χρόνου ή χρημάτων.

Πηγή: Android Police – imerisia.gr/