Πέμπτη
18
Ιούλιος
TOP

Η Μεσσηνία στο επίκεντρο της αντισφαίρισης – Π. Σταυριανέας: “Στόχος η δημιουργία γυναικείας ομάδας και η διεκδίκηση της ανόδου στην Α Εθνική κατηγορία” (video)

Το μεσσηνιακό τένις ακμάζει και εξελίσσεται. Τα τελευταία χρόνια οι προσπάθειες του Ομίλου αντισφαίρισης Καλαμάτας τόσο σε επίπεδο οργανωτικό όσο και στο νευραλγικό κομμάτι των υποδομών έχει κάνει άλματα προόδου φέρνοντας στην πόλη της Καλαμάτας σημαντικές και μεγάλες διοργανώσεις αντισφαίρισης.

Τέτοια είναι αυτή που ξεκινά την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και για τέσσερις ημέρες θα προσελκύσει αθλητές και αθλήτριες Κ-12 και Κ16 απο κάθε γωνιά της Πελοποννήσου στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα, με την ευκαιρία του 1ου Ε2 Εθνικού πρωταθλήματος αγοριών και κοριτσιών.

Οι αγώνες θα εξελίσσονται καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα στα γήπεδα τένις του Ομίλου στην “Τέντα” και στη Δυτική Παραλία στο πλαίσιο μιας διοργάνωσης αναπτυξιακού χαρακτήρα που εγγυάται να προσφέρει πλούσιο θέαμα στους θεατές που θα βρεθούν στις κερκίδες των δυο αυτών εγκαταστάσεων.

Κι αυτά είναι μόνο η αρχή καθώς ο σύλλογος, όπως υπογράμμισε ο Πάνος Σταυριανέας, μέλος του ΔΣ του ΟΑΚ, μιλώντας στην εκπομπή “Κυριακή στα Σπορ”, δεν σταματά ποτέ να σχεδιάζει για την επόμενη ημέρα του τένις στη Μεσσηνία, προγραμματίζοντας σειρά διοργανώσεων και φυσικά συμμετοχών των πολυνικών αθλητών και αθλήτριών που τα τελευταία χρόνια ανεβάζουν την μεσσηνιακή αντισφαίριση στα βάθρα των αναπτυξιακών διοργανώσεων της Πελοποννήσου.

Ο κ. Σταυριανέας αναφέρθηκε και στον μεγάλο στόχο του ομίλου που είναι η δημιουργία μίας γυναικείας ομάδας που ήδη “χτίζεται” και η οποία θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Α΄ Εθνική…