Παρασκευή
21
Ιούνιος
TOP

Ο «δημοσιογράφος» της «Ελευθερίας» Παναγιώτης Νίκας

Γράφει ο Επίτροπος

Πολύς κόσμος συζητά, όπως είναι φυσικό, τις συχνές παρεμβάσεις σε στήλη της εφημερίδας “Ελευθερία” του πρώην Αντινομάρχη, πρώην Δημάρχου και πρώην Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, οποίος κατακρίνει τους πάντες, κατακρίνει το σύστημα, κατακρίνει την κυβέρνηση, δίχως ωστόσο να κάνει αυτοκριτική, αφού βρισκόταν σε υψηλές θέσεις διοίκησης πάνω από 30 χρόνια.

Αφήνοντας μεταξύ άλλων το δήμο Καλαμάτας χωρίς… καμία θέση πάρκινγκ, χωρίς… κανένα έργο υποδομής -πάρα μόνο πλακάκια και κυβόλιθους- και την Περιφέρεια επίσης χωρίς κανένα… έργο υποδομής, πάρα μόνο με κάτι ταμπέλες που στοίχισαν κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ και μέχρι τώρα… έγραψαν μόνο το όνομα του και δεν έχουν λειτουργήσει ξανά!
Ο συγκεκριμένος κύριος με περίσσεια… αλαζονεία εμφανίστηκε προχθές στη Μεγαλόπολη στην ημερίδα που έγινε για τον δρόμο, ώστε να αναπτύξει τις προτάσεις του υπέρ του εν λόγω οδικού άξονα, απαξιώνοντας τελείως τον άξονα ο οποίος είναι σχεδιασμένος Πύργος – Καλό – Νερό Τσακώνα. Να θυμίσουμε πως τον δρόμο αυτόν δεν τον…. ήθελε και σύμφωνα με πληροφορίες σε επίσκεψη του Πρωθυπουργού πριν μερικά χρόνια του είπε πως… δεν χρειάζεται αυτό το έργο. Αυτή είναι η οραματική διάσταση ιδιαίτερα για τη Μεσσηνία που είχε ο… πρώην, πρώην, πρώην Παναγιώτης Νίκας.

Εντύπωση τέλος έκανε η εμφάνισή του στη Μεγαλόπολη στην οποία επιδεικτικά έβγαλε να διαβάσει μέσα στη συνεδρίαση την εφημερίδα «Ελευθερία» για να τον δουν όλοι. Ο “αυτοεξευτελισμός” και η “κατρακύλα” στο μεγαλείο της. Δοξάστε τον…