Σάββατο
13
Δεκέμβριος
TOP

SL2: Αιγάλεω – Καλαμάτα 0-2 | Η κορυφή παραμένει «μελανόλευκη», η Μαύρη Θύελλα διεύρυνε το σερί της (video)

Η Καλαμάτα πέρασε νικηφόρα από τα Ψαχνά, κερδίζοντας με 0-2 το Αιγάλεω και παρέμεινε και αυτή την αγωνιστική στην κορυφή του Β’ ομίλου της Super League 2.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο είχε το ζητούμενο που ήταν τα δύο γκολ και πήρε μία υπερπολύτιμη νίκη. Το Αιγάλεω έβαλε δύσκολα στους φιλοξενούμενους μέχρι να «πληγωθεί» από τον Στρούγγη, ενώ ο αγωνιστικός χώρος που ήταν σε κακή κατάσταση δεν βοήθησε καμία από τις δύο ομάδες.

Η «Μαύρη Θύελλα» είχε τις πρώτες καλές στιγμές στο ματς. Στο 4′ και στο 6′ Μάντζης και Στρούγγης προσπάθησαν να απειλήσουν με κεφαλιές. Το «Σίτι» ήταν αυτό που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Αθανασακόπουλος βρήκε χώρο, σούταρε εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Γκέλιου.

Ότι δεν κατάφερε ο χαφ των γηπεδούχων, πέτυχε ο Στρούγγης στο 23′. Ο κεντρικός αμυντικός της Καλαμάτας, επωφελήθηκε από την κακή αντίδραση στην άμυνα του Αιγάλεω και με κοντινό τελείωμα έγραψε το 0-1.

Μετά το γκολ των Καλαματιανών, ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο και οι πρωτοπόροι αρκέστηκαν στο να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ. Το Αιγάλεω στα λεπτά που ακολούθησαν δεν κατάφερε να αντιδράσει και το ημίχρονο έκλεισε με το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καλαμάτα είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 58′. Ο Καλουτσικίδης δοκίμασε το σουτ από πλάγια θέση και ανάγκασε τον Καραργύρη σε μία δύσκολη απόκρουση. Τρία λεπτά αργότερα, απείλησε και ο Τσέλιος αλλά η μπάλα μετά από κόντρες κατέληξε κόρνερ.

Στο 77′ ήρθε και το δεύτερο γκολ για την Καλαμάτα. Ο Μάντζης με κοντινή κεφαλιά «κλείδωσε» τη νίκη και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Στα λεπτά που απέμεναν δεν άλλαξε κάτι, καθώς η Καλαμάτα διαχειρίστηκε το σκορ και το Αιγάλεω δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η «Μαύρη Θύελλα» ανεξάρτητα με το τι θα κάνει ο Πανιώνιος, συνεχίζει στην κορυφή και αυτή την εβδομάδα.

Συνθέσεις:

Αιγάλεω (Σκύβαλος): Καραργύρης, Τάμπας, Ζιούλης, Ευαγγέλου (35′ λ.τ Απαλοδήμας), Τάτσης (60′ Τσιλιγγίρης), Κωστόπουλος, Βάρκας (60′ Ουνγιαλίδης), Καραμπάς, Αθανασακόπουλος (75′ Γιαννίκος), Φοφανά (75′ Ενομό), Κωστέας.

Καλαμάτα (Βοσνιάδης): Γκέλιος, Βαφέας, Στρούγγης, Λυμπεράκης, Καλουτσικίδης, Οικονόμου, Κατάλντι (69′ Τσορνομάζ), Παμλίδης (78′ Γκάμα), Μάντζης (78′ Κωτσόπουλος), Μορέιρα (69′ Μιράντα), Τσέλιος.

πηγη monobala.gr