Ο λιμενικός που παρασύρθηκε από κύματα στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους, χάνοντας τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Υπαπαντής στον Πραστό, με τη σορό να βρίσκεται στον ναό από τις 10:00 π.μ. Η τοπική κοινωνία και το Λιμενικό Σώμα αποχαιρετούν έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με αυταπάρνηση.
Επεισόδιο μεταξύ μαθητών σημειώθηκε στο ΕΠΑΛ Τρίπολης, όταν πέντε ημεδαποί και δύο αλλοδαποί μαθητές ήρθαν στα χέρια για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Οι επτά μαθητές μεταφέρθηκαν προληπτικά με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, με τους δύο αλλοδαπούς να φέρουν εμφανή τραύματα στο πρόσωπο. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Στο σημείο μετέβη η αστυνομία, που διερευνά τα αίτια της συμπλοκής.
Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Κώστας Μιχόπουλος ανακοίνωσε ότι στο Ελεγκτικό Συνέδριο συζητήθηκε πρόστιμο σχεδόν 5 εκατ. ευρώ για τη μη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού. Προειδοποίησε ότι σε περίπτωση τελεσίδικης επιβολής, ο Δήμος δεν θα μπορέσει να το αντέξει οικονομικά. Ο πρώην δήμαρχος Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος κατήγγειλε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν ενημερώθηκε επίσημα για το
Σε συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, οι Επιτροπές Αγώνα Μαινάλου και Πάρνωνα κατήγγειλαν την αύξηση εγκαταστάσεων ΑΠΕ σε ορεινές περιοχές της Πελοποννήσου, με αιολικά, φωτοβολταϊκά και μονάδες αποθήκευσης.