TOP

Ξεκίνησε η συγκομιδή του ποιοτικού καρπουζιού της Τριφυλίας -Μεγάλο το εξαγωγικό ενδιαφέρον (pics)

Όπως πάντα η Τριφυλία με τη μεγάλη της παραγωγική δυναμική λαμβάνει ξεχωριστή θέση στην καλλιέργεια και εξαγωγή καρπουζιού. Το υπαίθριο καρπούζι της Τριφυλίας φημίζεται ως ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως και στην περιοχή από σήμερα… επίσημα σήμανε η έναρξη της περιόδου της συγκομιδής.

Σε Τερψιθέα και Αγρίλη οι μεγάλες καλλιεργητικές εκτάσεις άρχισαν να “αποκαλύπτουν” το εξαιρετικό καλοκαιρινό προϊόν που προωθείται προς κατανάλωση εντός και εκτός Ελλάδας.

Χαρακτηριστικές οι εικόνες από τα κτήματα που καλλιεργούνται από τον Μπάμπη Παπαδόπουλο -έναν πολύπειρο παραγωγό με τεράστια συνεισφορά στην εξέλιξη της καλλιέργειας στην περιοχή- με τους ρυθμούς να είναι εντατικοί για την κάλυψη των εξαγωγικών αναγκών και προς την αγορά της Ιταλίας!