Δευτέρα
23
Δεκέμβριος
TOP

Συγκρατημένη αισιοδοξία για το άνοιγμα της εστίασης και τα μέτρα

Συγκρατημένα αισιόδοξοι για τη συνέχεια δηλώνουν οι επαγγελματίες της εστίασης, ύστερα από τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την… επανεκκίνηση του κλάδου, τα οποία είναι στη σωστή κατεύθυνση, όπως δήλωσε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best με τον Θέμη Κανελλόπουλο, ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣEΒΕΕ), Γιώργος Καββαθάς, σημειώνοντας παράλληλα τον κίνδυνο πολλοί, να μείνουν εκτός στήριξης. Ο Γιώργος Καββαθάς που χαιρέτησε τα μέτρα, τονίζοντας πως πριν από αυτά, 4 στους 10 επαγγελματίες δήλωναν τον κίνδυνο λουκέτων, στάθηκε στην ανάγκη να γίνουν πολλά ακόμη, καθώς το πλήγμα στην πραγματική οικονομία είναι μεγάλο. Σε ό,τι αφορά στην ημερομηνία ανοίγματος που μοιάζει να πηγαίνει για τις 10 Μαΐου, στάθηκε στην ανάγκη να γίνει πριν το Πάσχα, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες τονίζοντας ωστόσο πως “θέλουμε ένα ασφαλές άνοιγμα, χωρίς να χρειαστεί να κλείσουμε και πάλι”.