Είναι οι γεύσεις του τόπου, είναι η εμπειρία που μπερδεύεται αρμονικά και ισορροπημένα με την ίδια την περιοχή. Άρρηκτα συνδεμένες με τα προϊόντα, περιέχουν στο ίδιο τους το dna, κάποια κοινά χαρακτηριστικά με αυτά, και μετατρέπονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για κάθε επισκέπτη.
Με οδηγό τη σταφίδα, κάνουμε ένα ταξίδι στην Κορινθία, με το πλιγούρι στα Γιαννιτσά, με τη γραβιέρα στη Νάξο, με το ελαιόλαδο στη Μεσσηνία και με το αυγοτάραχο στο Μεσολόγγι.
Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του travel.gr πατώντας εδώ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Array