Κυριακή
6
Οκτώβριος
TOP

Μαύρη Θύελλα: Με Παναχαϊκή για το «3 στα 3» – Θέλει τον κόσμο στο πλευρό της

Το ντέρμπι της προσεχούς Παρασκευής ανάμεσα σε Καλαμάτα και Παναχαϊκή σίγουρα τραβά τα βλέμματα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2. Ένα ντέρμπι κορυφής καθώς και οι δυο ομάδες έχουν πετύχει δυο νίκες στο πρωτάθλημα.

Κοινό σημείο ανάμεσα στις δυο ομάδες το νικηφόρο ξεκίνημα, σημείο κλειδί ωστόσο για την καλαματιανή ομάδα τόσο το καλό της φορμάρισμα όσο και η έδρα της όπου προσμένει τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών.

Στα αγωνιστικά, ο Ανδρέας Τάτος που ακολούθησε την αποστολή στον Πειραιά θα είναι όπως όλα δείχνουν κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση της Παρασκευής.

10 ΕΥΡΩ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΑΣΣΑ

Καθώς η ομάδα αλληλοεπιδρά με την κοινωνία και εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικά συγκυρίας, ο πρόεδρος έλαβε την απόφαση για την μείωση του κόστους των εισιτηρίων. Έτσι η ΠΑΕ Καλαμάτα όρισε γενική είσοδο με 10 ευρώ και καλεί τον κόσμο της να στηρίξει την προσπάθεια στο ντέρμπι με την Παναχαϊκή, παρότι η μέρα και η ώρα (15:15) δεν είναι και τόσο ευνοϊκή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

“H ΠAE Καλαμάτα ενημερώνει ότι ο αγώνας με την Παναχαϊκή στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο γήπεδο της Παραλίας με ώρα έναρξης 15.15.

Με απόφαση του προέδρου της ομάδας μας κ. Πρασσά θα υπάρχει γενική είσοδος στο γήπεδο με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ. Όλοι στο γήπεδο! Όλοι μαζί για την νίκη και την άνοδο!”

ΕΦΥΓΕ Ο ΡΟΜΠΣΟΝ -ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Τον Αύγουστο η ομάδα είχε ανακοινώσει την πρόσληψη του Ρόμπσον Ντος Σάντος για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Μια συνεργασία που έλαβε τέλος καθώς ο 43χρονος Βραζιλιάνος – πρώην ποδοσφαιριστής της Παλμέϊρας και προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού – αποχώρησε από τον σύλλογο για οικογενειακούς λόγους.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ήδη προσεγγίσει 2-3 υποψήφιους για τη θέση και μέχρι την Πέμπτη δεν αποκλείεται να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ντε Σάντος.

Σ.Τρ.