Πέμπτη
19
Σεπτέμβριος
TOP

Στο βωμό της woke κουλτούρας “θυσιάζουν” ακόμη και ιδεώδη (video)

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει όλο αυτό το πρωτοφανές woke πανηγύρι όπως μετατράπηκε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Αντιδράσεις που προέρχονται από την κοινωνία, από κυβερνήσεις, με πλέον χαρακτηριστική την παρέμβαση του Οικουμενικού Πατριάρχη καθώς έφθασαν στο σημείο να λοιδορούν ακόμη και τα Χριστιανικά ήθη και παραδόσεις.

Όλα στο βωμό της αποδυνάμωσης των ηθών ακόμη και των ιδεωδών όπως τέτοια άλλωστε πρεσβεύει η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Χωρίς μάλιστα να υπάρχει καμία αντίδραση, κι αυτό είναι το περίεργο, από την πλευρά της Ελληνικής πολιτείας τη στιγμή που κράτη σε ολόκληρο τον κόσμο δήλωσαν την αντίδρασή τους.

Από τον … χωρίς όρια δικαιωματισμό που έχει φτάσει στο σημείο να καταργεί την άποψη που έχει σχέση με τις παραδοσιακές αρχές και τις αξίες, στην εργαλειοποίηση των πάντων.

Σημεία τα οποία είχε καυτηριάσει με… προφητικό αποτύπωμα  ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας κατ’ επανάληψη γι’ αυτές τις απειλές στα ήθη, στην ασφάλεια ακόμη και στη δημοκρατία μας. καταστάσεις που οδηγούν αργά ή γρήγορα σε αλλαγή συμπεριφορές και τους λαούς και τους πολιτικούς. Όπως άλλωστε συμβαίνει αυτή τη στιγμή…