Παρασκευή
20
Σεπτέμβριος
TOP

Δίχως τέλος οι ρευματοκλοπές – Θρασύτατοι εισβολείς μπήκαν σε κτήμα για να “συνδεθούν” με το δίκτυο!!! (pic’s)

Το φαινόμενο των ρευματοκλοπών έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη χώρα μας. Ένα ζήτημα που αναδεικνύεται  όλο και πιο συχνά με πολλές προεκτάσεις. Από τη μια η παράνομη ρευματοληψία με διάφορα μέσα από ορισμένους θρασύτατους εισβολείς που βάζουν στο στόχαστρο ακόμα και ιδιωτικούς χώρους.

Φαινόμενο που έρχεται συχνά στο προσκήνιο και προκαλεί έντονη ανησυχία. Οι δράστες ρευματοκλοπής δεν γνωρίζουν όρια… προσφατα μάλιστα έκοψαν συρμάτινη περίφραξη και μπήκαν σε κτήμα απ’ όπου με αυτοσχέδια κατασκευή, άκρως επικίνδυνη, κατόρθωσαν να πάρουν ρεύμα από ιδιώτη.

Και δεν είναι μόνο ο λογαριασμός…

Οι κίνδυνοι από αυτές τις πράξεις είναι πολλοί. Πρόσφατα άλλωστε γίναμε μάρτυρες μια μεγάλης φωτιάς εντός του αστικού ιστού της Καλαμάτας, πλησίον καταυλισμού Ρομά, όπου η εστία της πυρκαγιάς ήταν ρευματοκλοπή σύμφωνα και με τον διοικητή της Πυρoσβεστικής Υπηρεσίας Μεσσηνίας, με τα καλώδια να εντοπίζονται σε μεγάλο αριθμό.

Από τη μια λοιπόν η ίδια η πράξη της κλοπής και η ανομία που συνεχίζεται δίχως τέλος και από την άλλη οι αμέτρητοι κίνδυνοι που ελλοχεύουν… Προφανώς η Πολιτεία οφείλει να “δει” την όλη κατάσταση πιο σοβαρά, με την κοινωνία να ζητά άμεσα λύση στο μείζον αυτόν θέμα.