Παρασκευή
27
Σεπτέμβριος
TOP

Πρώτο δείγμα θετικό! Η Καλαμάτα 80 κέρδισε τον Παμβοχαϊκό στο φιλικό του Σαββάτου (pic’s)

Στο πρώτο φιλικό της χρονιάς, με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό, οι “λύκοι” κέρδισαν στο σκορ με 3-0 σετ  (25-17, 25-13, 25-22) και τις εντυπώσεις.

Καθώς ο σκοπός του αγώνα ήταν να δοκιμαστούν πρόσωπα και σχήματα, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και σε ένα επιπλέον σετ, όπου οι παίκτες του Άκη Χατζηαντωνίου αναδείχθηκαν νικητές έχοντας διαφορά έως και 7 πόντων, με σκορ 25-17.

Υψηλος ο στόχος και για τις δύο ομάδες, που ρίχνονται στη μάχη θέλοντας να διεκδικήσουν την άνοδο στο φετινό πρωτάθλημα.

Ευχάριστη έκπληξη, όπως σημείωσε και ο προπονητής των “λύκων” ήταν η παρουσία του κόσμου που έδωσε μεγάλο παρών στο κλειστό της παραλίας, και παλμό στο παιχνίδι.

Ο Άκης Χατζηαντωνίου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του δίνοντας χρόνο και στους μικρούς, θέλοντας να δει τον βαθμό ετοιμότητας, τα αντανακλαστικά και τα ατομικά χαρακτηριστικά τους. Στο τέλος δήλωσε  ικανοποιημένος από τα όσα είδε στο ταραφλεξ παρότι ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα ως προς την τελική εικόνα που θα εχει η ομαδα γι’ αυτο και επισήμανε πως είναι μόνον η αρχή. Η προετοιμασία συνεχίζεται και μέσα από τα φιλικά ζητούμενο είναι η ομάδα να “δέσει” και να προετοιμαστεί κατάλληλα πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Την δική του ικανοποίηση εξέφρασε ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Χρήστος Βαρδής, που έπαιξε με λιγότερες αλλαγές αλλά όπως σημείωσε στόχος του παιχνιδιού αυτού ήταν οι δοκιμές. Εξέφρασε δε την ελπίδα   πως στο επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων στις 28 Σεπτεμβρίου στο κλειστό “Γ. Τριαντάφυλλος” Βελου Βόχας, η ομάδα του θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΆΤΑ 80: Σιδηρόπουλος, Δαλακούρας, Χαραλαμπίδης, Παλαιολόγος, Μανωλάκης, Βιέιτο,  Αλαμίνο, Β. Ντάκουρης (λ), Σκατσίλης (λ), Στ. Ντακουρης, Λυκούρεσης, Αραπάκης, Μπιρμπίλης, Βλάσης, Χριστόφας.

ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ: Κορδαλης, Meireles, Κεσκίνης, Μεθενίτης, Χασάπης, Γιαννούτσος, Ηλιόπουλος (λ), Σταμπεδακης, Αναγνωστόπουλος, Μπακοδήμος, Αρμαος, Καννάς, Μπεκιαρης.