Σάββατο
12
Οκτώβριος
TOP

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Oι τελευταίες ώρες πριν τις «πράσινες» κάλπες (video)

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι να ανοίξουν- για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή-οι «πράσινες» κάλπες σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν για τον νέο αρχηγό του Κινήματος. Από την σύντομη προεκλογική εβδομάδα του δεύτερου γύρου δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις, τα αλληλοκαρφώματα και τα αιχμηρά σχόλια ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα.

Αναμφίβολα, αιχμή του δόρατος αποτέλεσε η μη διεξαγωγή του debate. Βέβαια, σε αυτά τα τελευταία μέτρα της προεδρικής κούρσας, οι δύο διεκδικητές προχώρησαν σε «χειρουργικές» κινήσεις. Σημειωτέον ότι και οι δύο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην Αθήνα.

Την ενότητα έβαλε ως «προμετωπίδα» ο Νίκος Ανδρουλάκης, επαναλαμβάνοντας σε όλες τις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις του το «όλοι μαζί». Στο επιτελείο του εκτιμούν ότι η ψήφος του πρώτο γύρου πιστώνει στον Νίκο Ανδρουλάκη την ανοδική πορεία του κόμματος, ενώ ο ίδιος επέλεξε να μην μπει σε «διαχωρισμό» ποσοστών». Άλλωστε, σε όλους τους τόνους επανέλαβε ότι απευθύνεται στο «100% του ΠΑΣΟΚ».

διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ στο www.in.gr πατώντας εδώ