Πέμπτη
17
Οκτώβριος
TOP

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στην τηλεόραση BEST -Τι είπε για το Πύργος-Τσακώνα και την ανάγκη στήριξης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας (video)

Η κινητοποίηση φορέων, πολιτών και αυτοδιοικητικών στο Σύνταγμα για το Πύργος Καλό Νερό Τσακώνα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα πως είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω και ο δρόμος “καρμανιόλα” να γίνει ένας σύγχρονος ασφαλής αυτοκινητόδρομος. Χαρακτηριστικά τα όσα ανέφερε στο κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης BEST ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος τονίζοντας «πρέπει να κλείσει το δαχτυλίδι της Πελοποννήσου, γιατί είναι θέμα ζωής και θανάτου».

Παράλληλα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας αναφέρθηκε και στο κρίσιμο ζήτημα της ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων υπογραμμίζοντας «υπάρχουν εργαλεία και πρέπει να βρούμε τρόπους για να να ενισχυθεί η μικροεπιχειρηματικότητα και τα χρήματα να πάνε όντως εκεί».

Την ερχόμενη Παρασκευή στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας παρουσία Θεόδωρου Ρουσόπουλου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την τεχνητή νοημοσύνη με τον κ. Ξυγκώρο να εκφράζει τη χαρά του για την παρουσία του πρόεδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και ότι οι επιχειρηματίες πρέπει να ενημερώνονται και να ξέρουν τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη.