Κυριακή
20
Οκτώβριος
TOP

N. Αναστόπουλος: Η Καλαμάτα έχει να φοβάται μόνο τον κακό της εαυτό, εφόσον παίζει όπως πρέπει” – Σ. Παπαδόπουλος: “Υπεύθυνος για την ήττα είμαι, υπεύθυνος και ο διαιτητής” (video)

Πρωτάθλημα δεν πήρε κανείς από την 4η αγωνιστική, είπε για πολλοστή φορά ο Νίκος Αναστόπουλος χαρακτηρίζοντας ωστόσο «σημαντική τη σημερινή νίκη» της Καλαμάτας για την προσπάθεια που καταβάλλεται φέτος με μεγάλο στόχο την άνοδο. Το 1-0 επί της Παναχαϊκής ήρθε με ένα καλό δεύτερο ημίχρονο με τον Νίκο Αναστόπουλο να τονίζει πως εφόσον η ομάδα του παίζει όπως πρέπει τότε μόνος φόβος είναι «ο κακός μας εαυτός».

Οι φερόμενες αναφορές δημοσιογράφου προς το πρόσωπό του γνωστού προπονητή ότι δήθεν «τρώει τα λεφτά του Πρασσά» ήταν h σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον Νίκο Αναστόπουλου, ερωτηθείς σχετικά με την εξωαγωνιστική αυτή υπόθεση, να γνωστοποιεί πως ήδη την έχει αναλάβει γνωστός ποινικολόγος και θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Σ. Παπαδόπουλος: “Υπεύθυνος για την ήττα είμαι, υπεύθυνος και ο διαιτητής”

Από τη μεριά του ο Σούλης Παπαδόπουλος δηλώνοντας υπεύθυνος για την ήττα της ομάδας του από την Καλαμάτα, άφησε αιχμές για τη διαιτησία διαμαρτυρόμενος για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα. Από την άλλη, εκφράζοντας ένα και μοναδικό -αγωνιστικό- παράπονο για τους παίκτες του «το ένα λεπτό των καθυστερήσεων», που οδήγησε την Καλαμάτα στο γκολ της νίκης, ο Σούλης Παπαδόπουλος έστρεψε το βλέμμα στην επόμενη μέρα.