
Ένας ηλικιωμένος άντρας περίπου 75 ετών βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί της Τετάρτης λίγο πριν τις εννέα το πρωί, στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος του Καλού Νερού.
Το τραγικό συμβάν έγινε γύρω στις 8:45το πρωί στο 52o Km της Ε.Ο. Πύργου – Μεθώνης. Το ΙΧ επιβατηγό που οδηγούσε 75χρονος ημεδαπός, στο ρεύμα προς Πύργο με κατεύθυνση προς τη Ζαχάρω, για άγνωστη αιτία εξετράπη πορείας και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Πυροσβέστες από την Κυπαρισσία χρειάστηκε να επέμβουν για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η προανάκριση διενεργείται από το ΑΤ Τριφυλίας.
Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε άνδρας από ΙΧΕ όχημα, συνεπεία τροχαίου, στο δήμο Τριφυλίας στη Μεσσηνία και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 4 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 20, 2025