Μεγάλη και ιστορική στιγμή για τον Τζον Πουλακίδα. Ο 22χρονος ομογενής σούτινγκ γκαρντ στη δεύτερη εμφάνισή του στο ΝΒΑ με τους Ντάλας Μάβερικς πέτυχε και τους πρώτους του πόντους στο “μαγικό” κόσμο του μπάσκετ.
Ο Τζον Πουλακίδας είχε 10 πόντους (2/2 δίποντα και 2/4 τρίποντα) 3 ριμπάουντ, 1 λάθος και 1 κλέψιμο στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε και έβαλε το… λιθαράκι του, στη νίκη των Μάβερικς επί των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ (120-130).
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο αριστερόχειρας άσος, που αποφοίτησε από το Yale αλλά δεν επελέγη στο draft, έχει υπογράψει two-way συμβόλαιο με την ομάδα του Ντάλας και προσπαθεί να καθιερωθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.
Κάνοντας μια συγκλονιστική εμφάνιση, ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν οδήγησε τους Κινγκς στη νίκη με 116-111 απέναντι στους Τζαζ. Ο έμπειρος σταρ της ομάδας του Σακραμέντο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 41 πόντους και 11 ασίστ, σημειώνοντας την κορυφαία φετινή του επίδοση και πετυχαίνοντας κάτι που θα μείνει την ιστορία, στο NBA.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σε ηλικία 36 ετών και 220 ημερών ο ΝτεΜαρ Ντεροζάν έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που καταγράφει τουλάχιστον 40 πόντους και 10 ασίστ σε έναν αγώνα, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειώσει νωρίτερα στη σεζόν ο Τζέιμς Χάρντεν.
Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του newsit.gr πατώντας εδώ