TOP

Απεργιακός ξεσηκωμός – Κινητοποιήσεις και στην Καλαμάτα

«Παραλύει» σήμερα η χώρα από τη γενική 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ, ζητώντας αυξήσεις στους μισθούς και επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, αλλά και αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Στην απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα με αποφάσεις πρωτοβάθμιων σωματείων και Ομοσπονδιών.

Κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί σε όλη τη χώρα. Στην Καλαμάτα απεργιακή κινητοποιήση θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης με συγκέντρωση στο παλιό δημαρχείο, στην οδό Αριστομένους, και στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

«Χειρόφρενο» τραβούν σήμερα τα μέσα σταθερής τροχιάς, ενώ τα πλοία θα παραμείνουν «δεμένα» στα λιμάνια, ενώ τη συμμετοχή τους έχουν προαναγγείλει σωματεία διαφόρων κλάδων.

Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ για την απεργία: Την ώρα που η ακρίβεια έχει γίνει θηλιά στο λαιμό των εργαζομένων, με τον πληθωρισμό να έχει εξαντλήσει τα εισοδήματά τους και την αγοραστική τους δύναμη να βρίσκεται στα τάρταρα, την ώρα που η ΓΣΕΕ έχει τεκμηριωμένα καταθέσει πρόταση για αύξηση στο 60% του διάμεσου μισθού που είναι το κατώφλι της φτώχειας συν την αύξηση της παραγωγικότητας και τον εκτιμώμενο πληθωρισμό, την ώρα που η Ελλάδα είναι πρώτη στη συμμετοχή των επιχειρηματικών κερδών στο εθνικό εισόδημα αλλά προτελευταία στους μισθούς των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, η κυβέρνηση ανακοινώνει κατώτατο μισθό αναντίστοιχο των αναγκών των εργαζομένων.

Αυξήσεις που σε καμία περίπτωση δε διασφαλίζουν συνθήκες στις οποίες ένας εργαζόμενος που αμείβεται με τον κατώτατο μισθό, δε θα βρίσκεται κάτω από το κατώφλι της φτώχειας και θα έχει ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο. Εμείς δε ζητάμε ενίσχυση από τον κρατικό προϋπολογισμό, ζητάμε αυξήσεις από τους εργοδότες μας για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ζητάμε πίσω τα εργαλεία συλλογικής διαπραγμάτευσης μέσω της επαναφοράς του θεσμικού πλαισίου των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Η ΓΣΕΕ έχει λάβει απόφαση και διοργανώνει με δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα, Γενική Απεργία για τις 17 Απριλίου. Κλιμάκια της Συνομοσπονδίας έχουν μέχρι στιγμής επισκεφτεί περίπου 30 πόλεις της Ελλάδας, επικοινωνώντας τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις με στόχο τη μαζική και ενωτική συμμετοχή στην απεργία του Απριλίου. Οι εργαζόμενοι και αυτό το μήνυμα είναι σαφές, δε μπορούν να πορευθούν με μισθούς στα τάρταρα και με την ακρίβεια στα ύψη.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Δεμένα πάντως στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία της ακτοπλοϊας, καθώς απόφαση συμμετοχής στην απεργία έχει λάβει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Απεργούν και εργαζόμενοι στο δημόσιο

Παρά την ηχηρή απουσία της ΑΔΕΔΥ, στην απεργία θα συμμετέχουν και εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα, με αποφάσεις, πρωτοβάθμιων σωματείων και Ομοσπονδιών.

Η απεργιακή κινητοποίηση άλλωστε  βρίσκει σε αναβρασμό σειρά από χώρους. Ενδεικτικά, στην Υγεία, οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία βρίσκονται σε κινητοποιήσεις ενάντια στο κυβερνητικό μέτρο για τα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία. Μεταξύ των ενώσεων που αποφάσισαν συμμετοχή στην απεργία είναι η ΕΙΝΑΠ που εκπροσωπεί τους γιατρούς στα δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά.

«Διεκδικούμε να σταματήσει η λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων, διπλασιασμό μισθών, διπλασιασμό προσωπικού, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, διπλασιασμό της χρηματοδότησης των νοσοκομείων, δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση η ΕΙΝΑΠ.

Σημειώνεται ότι οι δημοσιογράφοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία σήμερα, Τρίτη μία ημέρα πριν από τη γενική πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, προκειμένου να μεταδώσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Απεργία στις 17 Απριλίου αποφάσισαν οι λογιστές

Απεργιακές κινητοποιήσεις αποφάσισε, επίσης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών, που θα συμμετέχει στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 17 Απριλίου, αλλά και στη μεγάλη απεργία της Πρωτομαγιάς.

Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Στις 17 Απρίλη εσύ θα λείπεις;
Μαζί Μπορούμε να Κάνουμε τη Διαφορά!

Πού? Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας
Πότε? Τετάρτη, 17 Απριλίου, 10:30π.μ.
Γιατί? Γιατί η φωνή κάθε ενός από εμάς είναι σημαντική

και πρέπει ν’ ακουστεί.
Όλοι συμμετέχουμε στην Απεργία, στις 17 Απριλίου
Δεν πρέπει να λείπεις. Δεν πρέπει να είσαι απλώς ένας και μία ακόμα εργαζόμενος/η στην εργασία. Επιβάλλεται να είσαι μια πρόσθετη φωνή στην απεργία, μια παρουσία ακόμα στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας!
Φέρε ένα συνάδελφο, κράτησε ένα πλακάτ, και έλα να γίνεις μέρος της απεργιακή μας συγκέντρωσής
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας, η ΓΣΕΕ, τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι όλης της χώρας διεκδικούν πραγματικές Αυξήσεις στους Μισθούς, Επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας  και ουσιαστικά Μέτρα Αντιμετώπισης της Ακρίβειας.

Σε περιμένουμε μαζί μας εκεί!!!

Νέα Αριστερά: «Δουλειά-Μισθοί-Αξιοπρέπεια Παίρνουμε τη ζωή μας πίσω!»

Το ράλι της ακρίβειας συνεχίζεται,  δημιουργώντας συνθήκες ανέχειας με χιλιάδες εργαζόμενους/ες να οδηγούνται στο κατώφλι της φτώχειας. Η κερδοσκοπία τρέφει τον πληθωρισμό, και εκτοξεύει τα κέρδη των επιχειρήσεων Όταν οι τιμές από το  (ελληνικό) χωράφι στο (ελληνικό) ράφι αυξάνουν κατά 300%, δεν χωρούν δικαιολογίες περί εισαγόμενου πληθωρισμού.

Συγχρόνως οι μέσοι μισθοί στην Ελλάδα παραμένουν στάσιμοι ενώ  οι αυξήσεις στον κατώτατο και το «ξεπάγωμα» των τριετιών είναι λίγα ψίχουλα.

Το ποσοστό κάλυψης από Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας στη χώρα είναι εξαιρετικά χαμηλό (25%), όταν σε χώρες όπως το Βέλγιο,   η Πορτογαλία και η Σλοβενία  είναι 93%, 74% και 71% αντίστοιχα!

Το νομοθετικό πλαίσιο που στήριζε τη σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, έχει διαλυθεί και έχει στηθεί ένα ολόκληρο νομικό οπλοστάσιο ενάντια στα σωματεία, τους εργαζόμενους και τις απεργίες.

Την ίδια στιγμή, τα εργατικά ατυχήματα σύμφωνα με τις καταγγελίες των συνδικάτων, έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, καθώς 31 εργαζόμενοι έχουν χάσει τη ζωή τους από την αρχή του έτους, ενώ 12 τον τελευταίο μήνα.

Η Νέα Αριστερά θα δώσει τη μάχη για τη στήριξη των εργασιακών δικαιωμάτων. Υπάρχει και θα υπάρξει άλλος δρόμος, με συλλογικές συμβάσεις εργασίας, με ωράριο με καλύτερους μισθούς με κανόνες για όσους παραβιάζουν το νόμο.

Η απάντηση στην αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης θα δοθεί από την ίδια την κοινωνία!

Στηρίζουμε την απεργία  που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ σε όλη τη χώρα!

Συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση, την Τετάρτη 17/4,  στις 10.30 το πρωί,  στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κάλεσμα συμμετοχής από την ΕΑΚΠ

«Οι πυροσβέστες μαζικά να συμμετέχουν στην απεργία στις 17 του Απρίλη μαζί με όλους τους εργαζόμενους στο πλάι των ταξικών δυνάμεων»

Συναδέλφισσες συνάδελφοι

Μπροστά στην μεγάλη πανεργατική απεργία στις 17 Απριλίου δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ομοσπονδίες και σύλλογοι του δημοσίου τομέα έχουν πάρει αποφάσεις συμμετοχής. Παρόλο που η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στο δημόσιο αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα αυτή και οι πρωτοβάθμιες ή οι δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν ταχθεί υπέρ της  απεργίας, η πλειοψηφία της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ εντελώς αντίθετα με τα συμφέροντα των εργαζομένων που εκπροσωπεί έχει καταψηφίσει τις προτάσεις για απεργία. Σαν να μην υπάρχουν προβλήματα στους δημόσιους υπαλλήλους και να μην αντιμετωπίζουν καμία δυσκολία ούτε από την συρρίκνωση των μισθών και  την ακρίβεια ούτε από τις τεράστιες ελλείψεις και την υποχρηματοδότηση σε όλους τους τομείς.

Εμείς οι πυροσβέστες έχουμε κάθε συμφέρον και πρέπει να στηρίξουμε και να συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις.

  • Γιατί και εμείς στενάζουμε από τις συνέπειες της ίδιας πολιτικής.
  • Γιατί ο κλάδος μας είναι από τους πρώτους που εφαρμόζεται κάθε λογής αντιλαϊκό μέτρο.
  • Γιατί οι ελλείψεις και η υποχρηματοδότηση στο Π.Σ. έχουν φτάσει στο απροχώρητο
  • Γιατί το «νέο επιχειρησιακό δόγμα του Πυροσβεστικού Σώματος» όχι μόνο δεν προβλέπει ουσιαστική αναβάθμιση του σώματος αλλά μετατόπιση ευθυνών σε πολίτες και τοπική αυτοδιοίκηση.
  • Και τέλος γιατί μόνο ενωμένοι με όσους έχουμε τα ίδια συμφέροντα μπορούμε να κερδίσουμε.

Είναι πια παραπάνω από ορατό ότι όπου και όποτε το συνδικαλιστικό κίνημα είναι κατακερματισμένο και οι ηγεσίες του ξεπουλημένες, οι εργαζόμενοι μόνο απώλειες μετράνε.

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών χαιρετίζει όλους αυτούς που κόντρα στην συμβιβασμένη πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ πήραν αποφάσεις στήριξης της απεργίας και παλεύουν για την επιτυχία της.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μπουν και αυτοί μπροστά και να ενώσουν τη φωνή τους με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα που επέλεξαν να σηκώσουν κεφάλι και να διεκδικήσουν την προστασία του εισοδήματος από την ακρίβεια, ουσιαστικές αυξήσεις μισθών και την ασφάλεια της υγείας και της ζωής στους εργασιακούς χώρους.

Να βάλουμε τέρμα στην Ανοχή, την Μοιρολατρία και την Ηττοπάθεια!

Οι λύσεις των προβλημάτων μας για μια καλύτερη ζωή βρίσκονται στον δρόμο!

Όλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 17 του Απρίλη!

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Συμμετέχει στις κινητοποιήσεις και ο Σύλλογος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας Καλμάατας

Ο Σύλλογος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας Καλαμάτας ( μέλος της ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να ενώσουμε τη φωνή μας με τα εργατικά σωματεία και να συμμετέχουμε μαχητικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις που οργανώνουν εργατικά σωματεία και ομοσπονδίες σε όλη την Ελλάδα στις 17.4.2024.
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
Την ίδια ώρα που με τις πλάτες των κυβερνήσεων και των κομμάτων που κινούνται στις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο,
● δουλεύουμε με μισθούς και μεροκάματα που δεν αρκούν ούτε για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες των οικογενειών μας, η αύξηση του κατώτατου μισθού που εξήγγειλε η κυβέρνηση εξανεμίζεται λόγω της ακρίβειας, ενώ χιλιάδες χρεωμένα νοικοκυριά ζουν με τον εφιάλτη των πλειστηριασμών και των εξώσεων
● μας αφήνουν ανυπεράσπιστες χωρίς τις απαραίτητες δομές και υπηρεσίες για τη στήριξη των κακοποιημένων γυναικών, έρμαια της αστυνομικής αυθαιρεσίας και όλων των μηχανισμών και των θεσμών του κράτους που αντιμετωπίζει τις ανάγκες μας ως κόστος.
● είμαστε αντιμέτωπες με αποδεκατισμένα δημόσια Κέντρα Υγείας και Νοσοκομεία από βασικές ειδικότητες, με μεγάλες ελλείψεις ιατρικού εξοπλισμού, με ελλιπές ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ακριβοπληρώνουμε για γιατρούς, για φάρμακα, για εξετάσεις, για θεραπείες γιατί αυτό επιβάλλει το εμπορευματοποιημένο “νέο ΕΣΥ”, ενώ τώρα μας υποχρεώνουν να δίνουμε και «νόμιμο φακελάκι», καθώς ξεκίνησε η εφαρμογή των απογευματινών επί πληρωμή χειρουργείων
● είμαστε αναγκασμένες να χρυσοπληρώσουμε για τον προγεννητικό έλεγχο, για τη γέννα, για τη φροντίδα του παιδιού που αποτελούν πανάκριβο εμπόρευμα, ενώ στον τομέα της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΙΥΑ) έχουν κυριαρχήσει τα ιδιωτικά κέντρα με κέρδη εκατομμυρίων
● βαθαίνει η εμπορευματοποίηση της Παιδείας σε όλες τις βαθμίδες, ενώ με τον φερετζέ των “μη κρατικών και μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων”, υποβαθμίζεται η αξία των πτυχίων, ενισχύονται οι ταξικοί φραγμοί και η ανισοτιμία
● ξεκληρίζονται οι ζωές και τσακίζονται τα δικαιώματα των αγροτισσών, καθώς η Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της ΕΕ πετσοκόβει επιδοτήσεις και αποζημιώσεις και συμπιέζει παραπέρα τις τιμές, ευνοώντας τις μεγάλες αγροτικές βιομηχανίες, τους μεσάζοντες και τις τράπεζες.
Ιδιαίτερα οι γυναίκες εργαζόμενες είμαστε αντιμέτωπες με την άγρια εκμετάλλευση στους χώρους δουλειάς, χωρίς προστασία του γυναικείου οργανισμού και της μητρότητας, με τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις να κάνουν θραύση κυρίως στους κλάδους με μεγάλη γυναικεία συμμετοχή, όπως στον επισιτισμό-τουρισμό, το εμπόριο, τις τηλεπικοινωνίες.
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ την στιγμή που στενάζουμε από την ακρίβεια να χρυσοπληρώνουμε 7 δις ευρώ το χρόνο σε ΝΑΤΟϊκούς εξοπλισμούς και πολεμικές αποστολές, που εμπλέκουν ακόμα πιο βαθιά τη χώρα μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ.
ΝΑ επιστρέψει ΤΩΡΑ η ελληνική φρεγάτα από την Ερυθρά Θάλασσα.
ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ με τη γενοκτονία και τη σφαγής των Παλαιστινίων εδώ και 7 μήνες στη Γάζα από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ το έγκλημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας. Αποκαλύπτουμε τους ενόχους, την πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων που στηρίζουν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.
Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ)

Παρών το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων & Ποτών ν. Μεσσηνίας

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΗ 10.30πμ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ)

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, μετά την δυναμική απεργία της 28ης Φλεβάρη, συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και εντείνουμε τις προσπάθειες μας για την επιτυχία τις απεργίας στις 17 Απρίλη.

Απεργούμε διεκδικώντας Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς και τα μεροκάματα, Επιχειρησιακές Συλλογικές Συμβάσεις, μέτρα ανακούφισης από την ακρίβεια, ζωή με δικαιώματα. Δεν ανεχόμαστε άλλο να σακατεύονται ή να πεθαίνουν καθημερινά συνάδελφοι μέσα στα εργοστάσια επειδή η εργοδοσία βλέπει τα μέτρα ασφάλειας σαν κόστος.

Δεν συμβιβαζόμαστε εμείς να ζούμε με το καθημερινό άγχος της επιβίωσης, τη στιγμή που οι βιομήχανοι του κλάδου συνεχώς αυξάνουν την κερδοφορία τους με ρεκόρ κερδών 303% μόνο τον περασμένο χρόνο για τις εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες.

Δεν αποδεχόμαστε την κοροϊδία της κυβέρνησης με την αύξηση του κατώτατου μισθού που έγινε με βάση τον νόμο «Βρούτση – Αχτσιόγλου», φέρνοντάς τον στα επίπεδα του 2012! Διαγράφουν για λογαριασμό των εργοδοτών (12) δώδεκα χρόνια προϋπηρεσίας και βάζουν χιλιάδες εργαζόμενους να μετράνε τριετίες από το 2024, περιμένοντας την πρώτη τριετία το 2027! Δίνουν μια αύξηση 50 ευρώ και απαιτούν και «ευχαριστώ».

Γι’αυτό η απεργία είναι η απάντηση σε όλα αυτά! Δηλώνουμε ότι δεν αποδεχόμαστε να ζούμε άλλο έτσι!

Κάθε συνάδελφος πρέπει τώρα να έρθει σε επαφή με το Συνδικάτο!

Ο ατομικός δρόμος το ξέρουμε όλοι πως δεν βγάζει πουθενά!

Ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα! ‘Αλλωστε, τα τελευταία χρόνια είναι πολλά τα παραδείγματα εργαζομένων σε πολλές επιχειρήσεις που αγωνίστηκαν μέσα από το σωματείο τους και κέρδισαν δικαιώματα.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
• Κατώτερο Κλαδικό Μισθό στα 1000 ευρώ ή 40 ευρώ ημερομίσθιο
• Ξεπάγωμα όλων των τριετιών από τον Φεβρουάριο του 2012. Αυξήσεις σε όλα τα επιδόματα
• 8ωρο – 5νθήμερο – 40ωρο. Όχι στα στα εξαντλητικά ωράρια
• Μέτρα υγιεινής και Ασφάλειας.
• Επίδομα ανεργίας στο 80% του κατώτερου μισθού για όλους τους ανέργους.

Όλοι στην συγκέντρωση την Τετάρτη 17 Απρίλη, 10:30πμ στο παλιό Δημαρχείο στον  πεζόδρομο της Αριστομένους