Δευτέρα
22
Απρίλιος
TOP

Χάιδω Παναγιωτοπούλου: «Σας καλώ να τα αλλάξουμε όλα, να βγάλουμε τον τόπο από την στασιμότητα και να κάνουμε την Τριφυλία μας Πρωταγωνίστρια» (video)

“Στην απόφαση αυτή με ώθησε το άσβεστο και πηγαίο ενδιαφέρον για τον τόπο μου, η καλώς εννοούμενη υποχρέωση στις νέες γενιές και φυσικά στις παλαιότερες ώστε να συνεχίσουμε και να εξελίξουμε την παρακαταθήκη που μας έχουν αφήσει”, σημείωσε εξαρχής η Χάιδω Παναγιωτοπούλου δίνοντας το δείγμα των προθέσεων της δικής της υποψηφιότητας στο δήμο Τριφυλίας.

Η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας στην συνέντευξή της στην τηλεόραση BEST σημείωσε πως ” θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα αυτή που υπάρχει, θέλουμε οι νέοι μας να μην δυσκολεύονται να επιλέξουν ως τόπο μόνιμης κατοικίας την Τριφυλία” θέτοντας το πλαίσιο της δικής της ομάδας ώστε να “…τα αλλάξουμε όλα, να βγάλουμε τον τόπο από την στασιμότητα που υπάρχει να πατήσουμε το κουμπί της επανεκκίνησης ώστε με πολύ δουλειά και νέες ιδέες να κάνουμε την Τριφυλία μας Πρωταγωνίστρια”.

Ακολούθως στάθηκε στα δεδομένα της προηγούμενης συνεργασίας της με τον απερχόμενο δήμαρχο, μια συνεργασία που ανέκυψε όπως είπε στην βάση της εντολής που πήρε από τους πολίτες και στον σεβασμό της πλειοψηφίας που ανέκυψε, στα όσα η ίδια έκανε με έργο όπου μπορούσε για τον τόπο, αλλά “…σύντομα κατάλαβα πως οι πρακτικές της δημοτικής αρχής, ο γενικότερος τρόπος λειτουργίας του δήμου, η ανομία που υπήρξε σε πολλά θέματα, δεν ταίριαζε ούτε με τις αρχές, ούτε με τις αξίες, ούτε με τους στόχους”.

Η κα Παναγιωτοπούλου σημείωσε πως είναι επιτακτική αναγκαιότητα η αλλαγή της δημοτικής αρχής και υπογράμμισε τη διάσταση της παραγωγικής συνεργασίας με όλους. Καυτηρίασε τις “παρεμβασούλες” που έγιναν και τις “επιλογές να ασχοληθεί με τα εύκολα, χωρίς να δώσει λύση σε κανέναν διαχρονικό πρόβλημα που απασχολεί την Τριφυλία”.

Απευθύνθηκε προς τους πολίτες και μεταξύ άλλων εστίασε σε μια σειρά από ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις που περιλαμβάνει το δικό της πρόγραμμα. ‘Πιστεύω με ομαδική δουλειά, με συνεργασία, με όρεξη για δουλειά, θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας να πάμε την Τριφυλία ένα βήμα παραπέρα”, σημείωσε καταληκτικά.