Παρασκευή
24
Μάρτιος
TOP

«Όχι στη βία, ναι στον αθλητισμό»: 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων

«ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ»: Μηνύματα κατά κάθε μορφής βίας και υπέρ μιας πιο υγιούς ζωής επιχειρεί να στείλει μέσω του αθλητισμου και του 1ου Χριστουγεννιάτικου τουρνουά υδατοσφαίρισης μίνι Παίδων, η ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας μίνι παίδων για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις τον προσεχές Απρίλιο, στα πλαίσια διάδοσης του αθλήματος, αλλά και την ανάδειξη της κοινωνικής πλευράς που προωθεί ο αθλητισμός, θα πραγματοποιήσει τουρνουά υδατοσφαίρισης «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ».

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας και θα συμμετέχουν οι ομάδες μίνι παίδων (Κ 13):

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ν.Ε. Πατρών

Ν.Ο. Πατρών

Ν.Ο. Αργοστολίου

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο

1Η Αγωνιστική

12:00 Άργης Καλαμάτας  – Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου

13:00 ΝΕ Πατρών – ΝΟ Πατρών

2Η Αγωνιστική

19:00 Άργης Καλαμάτας – ΝΟ Πατρών

20:00 ΝΕ Πατρών – Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου

Κυριακή

3Η Αγωνιστική

09:00 Άργης Καλαμάτας – ΝΕ Πατρών

10:00 Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου – ΝΟ Πατρών

Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι αγώνες για την τελική κατάταξη.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση τελεί υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.).

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια, αλλά και φυσικά τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της πόλης για την οικονομική τους στήριξη στο τουρνουά.

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις και τη συμμετοχή σε αγώνες με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την “ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα”, αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός.